Noua senzaţie a vieţii de noapte din cluburi, Maria Ale! I-a ”dat” pe Săgeată şi Joe din Drumul Taberei pentru un puşti hipiot!

Publicat: 08/11/2016 | 00:16

Maria Ale, fiica controversatului milionar Iulian Tudor, nu are nici măcar 20 de ani şi este noua senzaţie a vieţii de noapte. Tânără, frumoasă şi cu o parte financiară deloc de neglijat, pe care i-o asigură tăticul ei, Maria Ale are toate atuurile să atragă atenţia sexului puternic. (Cosmetice şi toate parfumurile noi, pe Parfumeria.ro - siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)                                                                                                    

,,Bomba sexy‘’se  bucură din plin de viaţă, în special de cea de noapte, petrecând destul de des în cluburile din Capitală. După ce i-a frânt inima lui Marius Niculae, cu care am fotografiat-o după o sesiune prelungită la Nuba, episod despre care puteţi citi AICI, în urmă cu două săptămâni CANCAN.ro vă arăta imagini în care Maria Ale se simţea extrem de bine în compania lui Joe din Drumul Taberei.(VEZI AICI)

Se pare că totuşi nu a fost atât de bine cum ne-am imaginat, deoarece CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o pe din nou pe Maria Ale în timp ce ieşea din Nuba, în compania unui tânăr necunoscut. Dornică să experimenteze relaţii noi, i-a ”dat” pe Săgeată şi Joe din Drumul Taberei pentru un puşti hipiot! Îmbrăcată corespunzător, cu o ţinută foarte sexy, Maria Ale şi tânărul au plecat împreună cu un taxi.

Este fiica lui Iulian Tudor

Tatăl ei este asociatul lui Dorin Cocoş la hotelurile EuroHotel şi este poreclit ”Iulică Champ” deoarece deţinea sau era asociat, acum mai bine de 20 de ani, la celebrul concesionar vamal Champ de pe şoseaua de centură a Bucureştiului.

Citește și...