Probleme din toate părțile! Ce a aflat Andreea Esca despre soțul ei. Grijile abia acum încep pentru Alexandre Eram

Publicat: 26/07/2020 | 14:36
Probleme din toate părțile! Ce a aflat Andreea Esca despre soțul ei. Grijile abia acum încep pentru Alexandre Eram

Problemele nu se sfârșesc în familia Andreei Esca. Soțul știristei, Alexandre Eram, nu întâmpină dificultăți doar în ceea ce privește sănătatea, ci și în profesia sa. Sursele spun că bărbatul are problem mari în afacerile sale.

Andreea Esca a șocat România când a povestit experiența îngrozitoare prin care a trecut cu familia ei, după ce  ea, soțul și fiul lor au contractat virusul SARS-COV-2. Vedeta Pro TV a mărturisit săptămâna trecută că Alexandre Eram s-a aflat în pragul morții, intubat, la ATI, în stare gravă. Știrista a spus că dacă un alt pacient  nu i-ar fi făcut transfuzie de plasmă, soțul ei nu ar fi avut șanse la viață.

Deși, încet-încet, Alexandre Eram începe să își revină după o perioadă petrecută la Terapie Intensivă, bărbatul se pare că se lovește de alte probleme, la fel de serioase.

A pierdut 350.000 de euro în afaceri

Pandemia de coronavirus l-ar fi afectat enorm pe plan profesional. Soțul Andreei Esca se pare că a pierdut foarte mulți bani în aceste luni, ajungând la datorii enorme. El administrează de mulți ani de zile un business în domeniul produselor cosmetic profesionale.

Cu acest business, Eram deţine un număr impresionant de magazine în mai toate mall-uri din Bucureşti, Constanţa şi alte oraşe din ţară. Firma se numește  Sonya Mod SA., înregistrată, în 2012, 2013, 2015 şi 2016. Conform datelor publice se pare că lucrurile nu au mers bine având pierderi majore, în valoare totală de aproximativ 1,6 milioane de lei (350.000 de euro).

De asemenea, afacerea lui Eram a înregistrat o pierdere de 1.042.750 de lei doar în 2019, conform Ministerului de Finanțe. În aceleași documente se poate constata faptul că afaceristul a înregistrat foarte multe restanțe, suma ajungând la aproximativ 10.884.619 lei.

Astfel, gaura financiară pe 2019, alcătuită din pierderi și datorii, a fost de 11.927.369 lei, adică aproximativ 2,5 milioane de euro. Criza economică cauzată de pandemia de coronavirus i-ar putea pune capac afacerilor lui Alexandre Eram în viitor.