Mihai Găinușă, declarații incisive la adresa prezentatoarei Andreea Esca! Cum a umilit-o pe vedeta de la Pro TV

Publicat: 25/07/2020 | 11:45

Mihai Găinușă a făcut recent declarații incisive la adresa prezentatoarei Andreea Esca în legătură cu primul interviu în care a vorbit despre cum s-a infectat cu noul coronavirus și, totodată, despre lupta fiului ei și a soțului cu temuta maladie care a apărut în China la finalul anului trecut. Prezentatorul a umilit-o pe vedeta de la Pro TV, iar afirmațiile sale au încins atmosfera în mediul online.

Citește și: Au câștigat milioane de euro din televiziune, dar acum Huidu și Găinușă fac eforturi pentru a se menține pe linia de plutire

Mihai Găinușă, declarații incisive la adresa prezentatoarei Andreea Esca

Fostul prezentator de la “Cronica Cârcotașilor” a publicat de curând un mesaj pe contul său de Facebook, unde a acuzat echipa de marketing a Pro Tv-ului că a făcut o gafă în legătură cu interviul Andreei Esca; el s-a referit la promovarea lui în cadrul jurnalelor de știri.

“Culmea jurnalismului: promo la știrea despre știrista Esca, de la propriile știri. Publicitate” este mesajul pe care l-a postat Mihai Găinușă și care i-a împărțit pe fanii lui în două tabere. După cum puteți vedea în rândurile de mai jos, realizatorul de emisiuni de radio a fost criticat de unii dintre internauți, în timp ce alții i-au împărtășit ideea exprimată, ba chiar au făcut glume la adresa prezentatoarei Știrilor Pro TV de 19.

“Un om poate greși și se poate îmbolnăvi, dar proștii sigur vor face din tănțar armăsar și se vor da de ceasul morții să arate lumii că ei au înțeles cum a fost descoperit statul la coadă”, “Curând, va scoate o carte de 1.000 de pagini despre cum i-a ieșit testul pozitiv. Cănițe, stegulețe, tricouri 😂 Ce să mai… O nouă sursă de profit”, “Când o persoană cunoscută are probleme de orice fel, se trezesc bârfa, răutatea și invidia la români. Iar cei gură-cască, în loc să închidă gura, prind muște și țânțari în ea”, “Culmea istoriei: să fie menționată Esca în Istoria Românilor într-un manual din 1999, iar prezentarea şi evocarea unor personalităţi ca lancu de Hunedoara, Mihai Viteazul sau Vlad Tepeş să fie într-un spațiu infim”, “Citind unele comentarii și privind profilul unora… se vede, mai bine ca oricând, ce însemnă să funcționezi într-o țară cu un procent înfiorător de mare de analfabeți, frustrați, bolnavi de invidie și răutate!… Câtă mizerie umană a scos acest virus din unele persoane…!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea lui Mihai Găinușă.

Nu rata: Cunoscut medic stomatolog, ucis de coronavirus! Ce legătură avea cu Andreea Esca și cu soțul ei

Mihai Găinușă a făcut recent declarații incisive la adresa prezentatoarei Andreea Esca © Facebook
Mihai Găinușă a făcut recent declarații incisive la adresa prezentatoarei Andreea Esca © Facebook

Descoperă și: Radu Banciu o face praf pe Andreea Esca: “Este o rușine monumentală!”

Andreea Esca s-a vindecat de COVID-19 și deja s-a întors la serviciu, unde a fost primită cu multă căldură și emoții de colegii ei, dar și de telespectatori. În prezent, soțul său, Alexandre Eram, se află încă internat și, conform declarațiilor sale, acesta încă are nevoie de aparate ca să respire. Fiul lor, Aris Eram, se simte bine, boala mortală nu a avut o evoluție teribilă, așa cum s-a întâmplat la tatăl lui care are 50 de ani.

Andreea Esca, mesaj pentru cei care nu cred în existența virusului SARS-CoV-2

Întrebată ce mesaj are pentru oamenii care nu nu cred în existența bolii rare din China, vedeta a spus: “Cred că atunci când eşti bolnav trebuie să ceri ajutorul medicilor, pentru că ştiu despre ce e vorba, e profesia lor. Iar atunci când nu eşti bolnav, trebuie să-i mulţumeşti Lui Dumnezeu. Niciodată nu am judecat, niciodată nu am subestimat un medic, dar cred că am învăţat mai multe despre oamenii de lângă mine. Regret că am lăsat garda jos în câteva momente, prea devreme. Mă simt vinovată că poate trebuia să fac mai mult. Nu lăsai garda jos! Cu siguranţă virusul există. Trebuie să încercăm să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanţă, să avem încredere în medici, să-i mulţumim Lui Dumnezeu!”.

Află și: Dan Negru, declarații acide la adresa celor mai mari televiziuni din România: “Virusu’ a fost cu exclusivități! Eu cu Esca și cu Teo…”

Prezentatoarea nu știe de unde soțul ei s-a infectat cu noul coronavirus

“(…) simptomele au apărut după cinci zile. Mi s-a părut ciudat că mi-a ieşit testul negativ la început. Mi-am dat seama că-mi pierdusem tot gustul, puteam să mânânc orice, n-am simţit gustul usturoiului. Mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile recomandate. Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat foarte tare întrucât fac destul de des. Nu m-a dus gândul către COVID. (…).

Doar când am putut să plec din spital. Eram foarte impresionată. Este impresionant şi este incredibil cât de repede te poţi deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus. Nu ştim de unde ne-am îmbolnăvit. Ne-am tot gândit. Nu cred că este legat de acea petrecere. Nu mai e nimeni de acolo cu un rezultat pozitiv. Este important de ştiut că putem lua oricare dintre noi de oriunde. Ne-am protejat cât am putut de mult, cred că putem face oricând o abatere. Am participat la acea petrecere pentru că a fost în aer liber, au fost luate toate măsurile posibile şi imposibile. Am purtat măşti, toate prietenele au purtat măşti. Dar, da, am avut momente în care am lăsat garda jos. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Suntem nişte animale sociale. Pentru mine este îngrozitor, care sunt sociabilă. Pe noi ne-a costat”, a mai declarat Andreea Esca.