Radu Banciu o face praf pe Andreea Esca: „Este o rușine monumentală!”

Publicat: 22/07/2020 | 10:01
Radu Banciu o face praf pe Andreea Esca: „Este o rușine monumentală!”

Radu Banciu a comentat unul dintre subiectele momentului, interviul dat de Andreea Esca după ce s-a vindecat de Covid-19. Iată ce a avut de spus prezentatorul TV.

Dacă mulți dintre colegii de breaslă ai știristei de la PRO TV au susținut-o și au transmis mesaje de susținere, există și voci care o critică aspru. Printre cei care au făcut-o praf cu afirmații dure se numără și Radu Banciu. 

„Esca nu își făcea meseria cum trebuie”

„Andreea Esca n-a fost niciodată un om de dat exemplu cuiva, eu am spus mereu lucrul ăsta. Ea nu își făcea meseria cum trebuie, dar cei care nu o cunoșteau credeau că e un star, credeau că e ieșită din comun. În realitate ea nu făcea nimic, iar faptul că își desconsidera meseria, după ce citea jurnalul ăla de știri de pe prompter timp de 30 de minute, în fiecare seară a vieții ei era într-un club, se ducea la o petrecere.

Tu, care ești la pupitrul știrilor și care dai informația mai departe trebuie să ai un comportament exemplar, cum are Papa. Și el are concediu, dar nu se duce să danseze, trebuie să ai o ținută.Pe ea nu o interesa decât să se ducă în cluburi, dovadă că una spunea la televizor și alta făcea în realitate, nerespectând niciun fel de reguli. Ăștia sunt idolii noștri? Este o rușine monumentală”, a spus jurnalistul.

„Astăzi, acum când vorbesc, spun că fiecare om are limitele lui, le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om, sunt un om care face greșeli, nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Asta a fost limita mea. Prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele, nu e o rușine, nu mă simțeam în stare să vorbesc. Eram foarte panicată, preocupată să ne facem bine. Eu atât am putut să duc. Aici e limita decenței mele. 

Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți. Cred că toți suntem oameni și toți putem face o abatere care să ne coste sănătatea. Nu este momentul să lăsăm garda jos”, este parte din ce a spus Esca în interviul recent