Dan Negru, declarații acide la adresa celor mai mari televiziuni din România: “Virusu’ a fost cu exclusivități! Eu cu Esca și cu Teo…”

Publicat: 22/07/2020 | 12:46

Dan Negru a transmis declarații acide la adresa a trei dintre cele mai mari televiziuni din România! Este vorba despre Antena 1, Pro TV și Kanal D, iar gândurile sale expuse public nu au rămas fără ecou. Apropiații și fanii au reacționat imediat la mesajul său.

Citește și: Dan Negru, semnal de alarmă despre alocarea banilor europeni: “Vin 80 de miliarde. Hai să vedem cine le fură…”

Dan Negru, declarații acide la adresa celor mai mari televiziuni din România

Dan Negru a așternut pe o rețea de socializare un mesaj tranșant după ce Andreea Esca a apărut la Pro TV și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa: infectarea ei, a soțului și a fiului lor cu boala mortală din China (virusul SARS-CoV-2). Aceasta este a doua oară când moderatorul de la Antena 1 îi atacă pe șefii îndrăgitei prezentatoare –zilele trecute el le-a transmis un mesaj cu subînțeles. Pe de altă parte, este prima dată când lansează critici la adresa postului de televiziune Kanal D.

Nu rata: Cristian Tudor Popescu, despre Andreea Esca după ce s-a vindecat de COVID-19: “A fost fost o amatoare, dar a salvat niște vieți! Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce a spus”

“Statistic, la noi virusu’ a fost cu exclusivități! Așa cum Pro TV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectații Pro-ului 🤪 Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta.

Noi, toți în breaslă, avem mentalitate de anii ’90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. 😂😂😂 Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID, difuzat simultan pe cele trei mari tv americane. Eu cu Esca și cu Teo n-am putea sa stăm niciodata împreună.

Și tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult în România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile românești 🤪

Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica: «Dacă pui o fesă pe o plita încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar, în realitate, e vai de fundul tău!»😂😂😂” este mesajul scris de prezentatorul de la Antena 1 pe contul său oficial de Facebook.

Descoperă și: Dan Negru, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Noi suntem criminalii ei”

Andreea Esca, mărturii despre motivul pentru care a tăcut atâta timp despre infectarea cu COVID-19

În cadrul primului interviu, Andreea Esca a subliniat foarte clar motivul pentru care nu și-a dorit să vorbească despre situația critică provocată de îmbolnăvirea cu virusul mortal din China a ei și a familiei sale: “Am ales să vorbesc acum, când am ajuns acasă și răspundem acestor lucruri care au fost așa… de peste tot, într-un moment foarte greu pentru noi. Dar, ca să răspund acestor lucruri, fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om. Sunt un om! Un om care face greșeli, care poate să pățească orice lucru pe care fiecare dintre dumneavoastră îl poate păți. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot și, probabil, că asta ta a fost limita mea. Am considerat că într-o asemenea situație, prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele și să ne vedem trecuți de acest lucru, după care să stau la dispoziția oricui și să explic ce s-a întâmplat. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine, doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații, după care ar fi urmat o mulțime de alte și alte interviuri într-un moment în care eram foarte panicată și eram foarte preocupată să ne facem bine”.

Află și: Radu Banciu o face praf pe Andreea Esca: Este o rușine monumentală!”

Prezentatoarea nu știe de unde soțul ei s-a infectat cu noul coronavirus

“(…) simptomele au apărut după cinci zile. Mi s-a părut ciudat că mi-a ieşit testul negativ la început. Mi-am dat seama că-mi pierdusem tot gustul, puteam să mânânc orice, n-am simţit gustul usturoiului. Mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile recomandate. Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat foarte tare întrucât fac destul de des. Nu m-a dus gândul către COVID. (…).

Doar când am putut să plec din spital. Eram foarte impresionată. Este impresionant şi este incredibil cât de repede te poţi deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus. Nu ştim de unde ne-am îmbolnăvit. Ne-am tot gândit. Nu cred că este legat de acea petrecere. Nu mai e nimeni de acolo cu un rezultat pozitiv. Este important de ştiut că putem lua oricare dintre noi de oriunde. Ne-am protejat cât am putut de mult, cred că putem face oricând o abatere. Am participat la acea petrecere pentru că a fost în aer liber, au fost luate toate măsurile posibile şi imposibile. Am purtat măşti, toate prietenele au purtat măşti. Dar, da, am avut momente în care am lăsat garda jos. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Suntem nişte animale sociale. Pentru mine este îngrozitor, care sunt sociabilă. Pe noi ne-a costat”, a mai declarat Andreea Esca.

Vezi și: Lovitură grea pentru Andreea Esca, după interviul de la Pro TV: Nu empatizez nici cu lacrimile ei!”

Vedeta Pro TV, mesaj pentru cei care nu cred în existența virusului SARS-CoV-2

Întrebată ce mesaj are pentru oamenii care nu nu cred în existența bolii rare din China, vedeta a spus: “Cred că atunci când eşti bolnav trebuie să ceri ajutorul medicilor, pentru că ştiu despre ce e vorba, e profesia lor. Iar atunci când nu eşti bolnav, trebuie să-i mulţumeşti Lui Dumnezeu. Niciodată nu am judecat, niciodată nu am subestimat un medic, dar cred că am învăţat mai multe despre oamenii de lângă mine. Regret că am lăsat garda jos în câteva momente, prea devreme. Mă simt vinovată că poate trebuia să fac mai mult. Nu lăsai garda jos! Cu siguranţă virusul există. Trebuie să încercăm să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanţă, să avem încredere în medici, să-i mulţumim Lui Dumnezeu!”.

Citește și: Ce spune Șerban Huidu după ce Andreea Esca a mărturisit că a avut COVID-19