Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor Pro TV după ce a fost bolnavă de COVID-19. Jurnalista arată mai bine ca oricând FOTO

Publicat: 23/07/2020 | 21:53

Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor Pro TV, după o lipsă de aproximativ două săptămâni. Știrista a prezentat joi știrile de la ora 19:00 într-o formă cu totul fresh.

Andreea Esca a renăscut precum Pasărea Pheonix. Știrista a fost entuziasmată să revină la activitate după ce a trecut printr-o pertioadă critică alături de soțul și fiul său la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală. Cei trei au fost diagnosticați în urmă cu aproximativ două săptămâni cu virusul SARS-COV-2.

Vedeta Pro TV a revenit la știri

Andreea Esca a apărut la TV cu forțe proaspete, afișând un look cu totul fresh și impecabil. Știrista a părut mai în formă ca niciodată și s-a arătat foarte nerăbdătoare să-și înceapă job-ul în televiziune. Ea a postat pe contul de Instagram câteva fotografii surprinse înainte de începere știrilor Pro Tv. Într-una dintre postări a descris imaginea din platoul trustului cu „Home” ( acasă), evidențiindu-și dorul de de activitatea jurnlistică ce o poartă deja de mai bine de 20 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Home ❤️ @protv_romania

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe

Andreea Esca, soțul și fiul, internați cu COVID-19

Andreea Esca a povestit la știrile Pro TV zilele trecute despre experiența terifiantă prin care a trecut din cauza virusului ce a ucis mii de oameni până astăzi.

„Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au niște probleme anterioare. Soțul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nicio boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viață foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că așa arată iadul»”, a povestit prezentatoarea TV cu lacrimi în ochi în interviul pentru Pro TV.