Ce mesaj surprinzător le-a transmis Smiley fanilor săi, după ce Andreea Esca a recunoscut că a avut COVID-19: „Din păcate, nu e…”

Autor:
Publicat: 22/07/2020 | 07:18
Ce mesaj surprinzător le-a transmis Smiley fanilor săi, după ce Andreea Esca a recunoscut că a avut COVID-19: „Din păcate, nu e…”

Faptul că Andreea Esca a ales să le vorbească tuturor despre cum a fost infectată cu noul coronavirus nu a fost privit la fel de toată lumea. Interviul cu știrista de la Pro TV a împărțit țara în două, iar anumite persoane din showbiz au avut reacții vehemente după difuzarea lui. Una dintre acestea este chiar Smiley.

Smiley a postat un mesaj surprinzător după ce Andreea Esca a ales să-și deschidă sufletul în fața fanilor săi și să le povestească totul despre infecția cu COVID-19.

NU RATA – ALEX DIMA, MESAJ TRANȘANT DUPĂ INTERVIUL ANDREEI ESCA: „CE E ÎN MINTEA VOASTRĂ? TERMINAȚI CU…”

Interviul Andreei Esca a împărțit România în două

Artistul a mărturisit că acest caz de infectare al Andreei Esca nu este, de altfel, primul pe care îl cunoaște și că toți românii trebuie să fie extrem de atenți și de precauți cu acest dușman invizibil.

„Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. Poate putem, totusi, prin declaratia Andreei Esca, sa invatam sa avem mai multa grija de noi si sa ne ferim de boala, doar atat…

O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut Covid. Boala asta exista si se raspandeste foarte usor. Va rog sa aveti grija de voi cu responsabilitatea celor care stiti ca de sanatatea voastra depinde sanatatea tuturor.

As vrea sa va mai rog sa nu ma puneti la zid pentru ca am exprimat o ingrijorare!”, a scris îndrăgitul cântăreț pe Facebook.

Mesajul lui Smiley a stârnit numeroase controverse, mai ales printre cei care nu cred nici în existența virusului, nici în ceea ce i s-a întâmplat Andreei Esca. Mai mult, unii internauți au amenințat că-l blochează pe artist, alții l-au jignit și i-au spus că este plătit pentru a spune lucrurile în favoarea Andreei Esca.