Andreea Esca, mesaj subliminal în timpul interviului de la Pro TV! Imaginea pe care au ignorat-o toţi. Ce scria pe tricoul ei

Publicat: 21/07/2020 | 15:43

Andreea Esca a confirmat, luni seară, dezvăluirile publicate în exclusivitate de CANCAN.RO, potrivit cărora atât ea, cât și soțul ei au fost infectați cu noul coronavirus. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj subliminal, în timpul interviului ei.

Andreea Esca a mărturisit, într-un interviu extrem de emoționant, experiența neplăcută prin care atât ea, cât și soțul său de 50 de ani au trecut. Cei doi s-au luptat cu virusul ucigaș și au fost internați la spitalul Victor Babeș din Capitală.

Din fericire, starea de sănătate a prezentatoarei TV și a soțului ei este una bună în momentul de față. În cadrul interviului pe care l-a acordat, Andreea Esca a transmis și un mesaj subliminal.

Afectată de situația în care s-a aflat soțul ei, vedeta a purtat un tricou pe care scria: ”Dragoste”. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL MANECHIN ESTE TERORIZAT DIN NOU. „MERIȚI SĂ MORI. SPER SĂ MĂNÂNC, ÎN CURÂND, COLIVĂ”)

Andreea Esca, mesaj subliminal

După internarea soțului, Andreea Esca a început să aibă simptome de COVID-19

După ce Alexandre Eram a fost internat cu febră 40 la Spitalul Victor Babeș din Capitală, la scurt timp prezentatoarea TV a început să aibă simptome. (VEZI ȘI: ANDA ADAM A APĂRUT PE PLAJĂ FĂRĂ SOȚ. AM FILMAT-O CUM S-A HÂRJONIT ÎN APĂ CU…)

„Într-o zi, făcând ceva de mâncare, nu am simțit mirosul de la usturoi, ceea ce era un pic ciudat. Am început să testez tot felul de parfumuri puternice pe care le aveam în casă, nu simțeam absolut nimic. După care au început să gust tot felul de lucruri și nu simțeam gustul. Mi-am dat seama că am devenit și eu purtătoarea acestui virus. Mi-am făcut testul mai devreme și am avut și eu un rezultat pozitiv.

Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat, pentru că eu fac foarte des acest roșu în gât. Nu m-am panicat, nu m-a dus gândul către COVID. M-am dus imediat în spital, la Victor Babeș de la început. În cazul soțului meu, lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză”, a spus Andreea Esca, la Pro TV.