Celebrul manechin este terorizat din nou. „Meriți să mori. Sper să mănânc, în curând, colivă”

Publicat: 21/07/2020 | 12:57

Cutremurător mesajul pe care l-a primit Adela Chirică, de la aceeași femeie care a terorizat-o pentru prima dată în luna mai. A fost, atunci, o perioadă grea pentru fostul manechin din Constanța care, în cele din urmă, s-a adresat Poliției. A făcut două plângeri și… O perioadă a avut liniște. Doar că, în urmă cu o săptămână, un nou mesaj i-a apărut pe Facebook. CANCAN.RO vă prezintă detaliile.

(CITEȘTE ȘI: MANECHINUL S-A SĂTURAT DE AMENINȚAREA „FANTOMEI” ȘI I-A FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE. „DEJA A DEVENIT UN PERICOL PUBLIC”)

Urma să plece la mare, alături de Davis, băiatul ei, care suferă de Sindromul Dravet. Doar că, brusc, s-a înnegrit la față. Tocmai găsise mesajul cutremurător al femeii care-i dorește moartea. Și nu numai ei, ci și băiețelului pentru care duce o luptă continuă pentru ai oferi o viață cât de cât normală.

”Poți să te rogi cât vrei, să te duci zilnic la biserică, dar eu zic că meriți să mori, să îți recidiveze cancerul. Sper ca în curând să mănânc o colivă delicioasă. Poate mă inviți la coliva fiului tău că, na, a avut ghinionul să-l nască o mamă fără conștiință, a făcut o afacere din copil și boală.

Când am citit că a avut criză epileptică săptămâna trecută copilul tău, gata mi-am zis, încă odată, că viața este guvernată de legea compensației. Răzbunarea cea mai frumoasă, sper s-o mai trăiesc încă o dată, este să afli că i-a murit copilul persoanei pe care vrei să te răzbuni”, este mesajul cutremurător primit de Adela.

Cu greu s-a stăpânit, și-a făcut bagajele și s-a dus, alături de Davis, la mare, pentru o săptămână. Și așteaptă acum ca Poliția să intervină.

Manechinul, terorizat din nou! De unde a plecat totul

La începutul lunii mai a descoperit totul. În spam a găsit niște mesaje care au tulburat-o. Mesajele au început, apoi, să curgă. Erau amenințați ea și Davis. Totul a plecat de la o cunoștință comună, care, din păcate, a decedat. De cancer. Adela spune că nici măcar prietenă nu era cu femeia care s-a dus în Ceruri.

Doar că s-a întânit cu ea, o singură dată, la o cafea. Și a mai avut câteva discuții pe mess. Le lega crunta boală, cancerul. Amândouă au suferit intervenții chirurgicale, mai mult, aveau același medic oncolog. ”Întotdeauna îmi exprim public regretele când cineva părăsește lumea asta. Am văzut-o o dată în viață, la o cafea. Dar, evident, suferința ei nu m-a lăsat indiferentă.

Și am mai avut niște mesaje. Ea mi-a scris prima dată, când a aflat că m-am operat la același medic oncolog la care mergea și ea. Am discutat și am schimbat experiențele prin care am trecut și eu, și ea”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, Adela, care este președinte al Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare.

(NU RATA: CELEBRA MANECHINĂ ȘI “EX”-UL ȘI-AU “ÎMPĂRȚIT” COPILUL ÎN INSTANȚĂ. MAGISTRAȚII AU DECIS SĂ…)

Persoana hărțuitoare nu s-a oprit. I-a blestemat copilul. A fost momentul în care Adela a apelat la Poliție. ”Deși sunt un om credincios și nu cred în blesteme, ba, mai mult, m-am rugat pentru ea, am realizat că este un om bolnav, care necesită tratament.

Am făcut plângere la Poliție și la locul ei de muncă și sper ca autoritățile să se ocupe urgent de acest caz, ea deja a devenit un pericol public. Am toată empatia pentru persoanele bolnave și le sprijin, le ajut necondiționat, însă când cineva se leagă de fiul meu, devin o leoaică”, declara atunci Adela Chirică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.