Celebra manechină și “ex”-ul și-au “împărțit” copilul în instanță. Magistrații au decis să…

Publicat: 09/07/2020 | 23:30

Cale de împăcare? Nici vorbă! Procesul început în vara anului trecut a continuat. Fostul manechin Andreea Podărescu și  „ex”-ul ei și-au disputat problemele de cuplu, între care și cele legate de băiețelul lor, în instanță. Până la capăt. Judecătorii au decis, la începutul acestei luni, programul pe care tatăl e obligat să-l respecte fără greșeală. Mai trebuie să plătească și o pensie alimentară, nu mare, e drept. CANCAN.RO are toate detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: AM FOTOGRAFIAT-O PE FOTOMODELĂ LA 6 DIMINEAȚA DUPĂ O NOAPTE NEBUNĂ ÎN LOFT)

Iubirea nu și-a găsit locul ideal între Andreea și „ex”-ul ei, un manechin și un om de afaceri care, pentru un timp, au crezut că vor face casă până când moartea îi va despărți. În vara anului trecut au ieșit la iveală marile probleme din mariajul lor. Andreea avea să fie aceea care a rupt tăcerea. Se adunaseră, după cum spunea, prea multe. Chiar și unele scene de violență, în care ar fi fost victimă. În instanță au ajuns cei doi, cu fostul manechin în rol de reclamant.

Andreea Podărescu, în proces cu fostul iubit

Din start, adică de la primul termen, instanța i-a stabilit domiciliul micuțului alături de mama lui. I-a impus tatălui o pensie alimentară de 1.200 de lei. Și un program mai „răruț”, în care împărțea timpul alături de băiețel. Nu era, însă, nimic bătut în cuie. Procesul era departe de a se fi încheiat cu decizia din prima înfățișare. A urmat o altă rundă în fața magistraților, o amânare, dar acum, după ce starea de urgență a fost înlăturată, iar instanțele și-au reluat activitatea normal, a venit și o nouă decizie.

Micuțul tot în custodia mamei a rămas, doar că la programul de vizite a tatălui s-a mai „lucrat”. Instanța ”stabileşte ca exercitarea autorităţii părinteşti să se facă în comun de către ambii părinţi cu privire la minor. Stabileşte domiciliul minorului la mamă. Obligă pârâtul reclamant la plata unei pensii de întreţinere lunare, în cuantum de 25% din venitul minim pe economie, către reclamanta pârâtă, în favoarea minorului, pensie calculată de la data introducerii cererii principale, 12.07.2019 şi până la majoratul copilului, prin mandat postal”, este decizia instanței.

Andreea Podărescu a rămas cu băiețelul, tatăl trebuie să…

Fostul iubit al manechinului va putea petrece, altfel, perioade alături de fiul său. Tot în urma unui program pe care instanța l-a creionat. ”Încuviinţează pârâtului reclamant să aibă legături personale cu minorul, în sensul că îl poate lua în domiciliul său în primul şi al treilea sfârşit de săptămână din fiecare lună, de vineri orele 16 şi până duminică la orele 19, în săptămânile pare ale lunii, respectiv a doua şi a patra săptămână ale fiecărei luni, în ziua de marţi de la ora 10:00 şi până la ora 18:00, respectiv ziua de joi de la ora 10:00 şi până la ora 18:00. În aceste două zile, mama va duce minorul la reşedinţa tatălui şi îl va prelua de la aceeaşi adresă.”

(AFLĂ ȘI: EX-IUBITUL RENATEI S-A COMBINAT CU O CUNOSCUTĂ ASISTENTĂ TV! PROBLEMA E CĂ…)

Apoi, ”o lună şi jumătate în vacanţa de vară, după o înţelegere prealabilă a părinţilor cu privire la alegerea perioadei, în funcţie de programarea părinţilor a concediului de odihnă, o săptămână în vacanţa de iarnă, respectiv prima săptămână în anii impari şi a doua săptămână în anii pari, astfel încât o dată la doi ani minorul să petreacă alături de tată Crăciunul, o săptămână în vacanţa de Paște, respectiv, prima săptămână în anii pari şi a doua săptămână în anii impari, începând de la ora 10 în prima zi a săptămânii şi până la ora 18 în ultima zi a săptămânii.” Așa că, o dată la doi ani, minorul va petrece Paştele cu tatăl său.

Micuțul rămâne în custodia Andreei Podărescu

De asemenea, tatăl va petrece alături de micuț ”de ziua de naştere a minorului, la domiciliul părintelui la care se află copilul sau în locaţii stabilite de comun acord de ambii părinţi, în cazul în care se va organiza petrecere de ziua copilului, cheltuielile urmând a fi suportate în mod egal de către ambii părinţi, şi de ziua de naştere a tatălui, din fiecare an, de la ora 16 până la ora 20, când această zi este într-o zi lucrătoare, de la ora 10 în ziua aniversării şi până la ora 11 în ziua următoare aniversării, când aceasta este într-o zi nelucrătoare, cu dreptul pârâtului reclamant de a lua minorul de la domiciliul mamei şi cu obligaţia acestuia de a-l readuce la domiciliul mamei la finalul programului de vizitare”, a mai decis instanța.

Fostul iubit va trebui să-i restituie Andreei Podărescu suma de 6.600 lei, reprezentând alocaţie acordată de stat pentru minor. ”Compensează în parte cheltuielile de judecată, obligă pârâtul reclamant la plata sumei de 2.020 lei reprezentând cheltuieli de judecată către reclamanta pârâtă”, au mai decis judecătorii.

Andreea Podărescu a susținut că a fost agresată de „ex” și de aceea relația s-a rupt

Andreea Podărescu, dezvăluiri uluitoare

Cu aproximativ două luni înainte de a depune plângerea în instanță, Andreea Podărescu avea să povestească, la emisiunea “Xtra Night Show”, cum ar fi fost bătută şi umilită de fostul său iubit. Andreea a mărturisit că partenerul ei de viață şi-a schimbat total comportamentul faţă de ea şi a început să fie violent, chiar în perioada în care era însărcinată. Cei doi s-au despărţit, din acest motiv, când băieţelul avea șapte luni. (NU RATA: MANECHINA A ACUZAT-O PE FOSTA ASISTENTĂ TV CĂ I-A ”SPART CASA”, IAR INSTANȚA A STABILIT CĂ…)

„Sunt într-un conflict care durează de foarte mult timp. A devenit mult mai violent de un an şi jumătate. De când noi doi ne-am despărţit. M-a strâns de gât, mi-am văzut moartea cu ochii”, declara atunci Andreea Podărescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.