Manechina a acuzat-o pe fosta asistentă TV că i-a ”spart casa”, iar instanța a stabilit că…

Autor: I.D.
Publicat: 07/02/2019 | 23:01

După ce, în vara anului trecut, fosta asistentă de la ”Acces Direct” Iuliana Luciu a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, instanța s-a pronunțat în cazul celor două dive. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră din proces. (CITEȘTE ȘI: MEDICUL-FANTOMĂ MATTEO POLITI A FĂCUT RAVAGII PRINTRE FETELE DE ORAȘ)

În iulie 2018, Iuliana Luciu a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, după ce bruneta a acuzat-o pe fosta asistentă a Simonei Gherghe că ”i-a spart casa”. După aproximativ șapte luni de la deschiderea procesului, instanța de judecată s-a pronunțat. (NU RATA, AICI: ANDREEA MARIN & IUBITUL AU AJUNS DE URGENȚĂ LA ”SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE”)

Cererea, respinsă ca nefondată

Iuliana Luciu a pierdut procesul pe care i l-a intentat sexoasei Andreea Podărescu și în care îi pretindea acesteia daune morale. În urmă cu câteva zile, magistrații de la Tribunalul București au respins ca nefondată  cererea pe care a formulat-o sora Nicoletei Luciu. Mai mult decât atât, Iuliana a renunțat și la procesul pe care-l avea cu Antena.

”În temeiul art. 408 Cod de procedură civilă, ia act de renunţarea reclamantei la dreptul pretins în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA în fond. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată. Cu apel, în 30 zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti secţia a IV-a civilă”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Decizie de ultimă oră în procesul dintre Andreea Podărescu & Iuliana Luciu

Andreea Podărescu, relație cu scântei cu tatăl copilului ei

Andreea Podărescu avea planuri de nuntă, iar alesul inimii sale era George. ”Aș vrea o rochie de prințesă, cu niște cristale, nu cu multe, nu grandioase, doar așa cât să mă pună în valoare”, spunea Andreea, Nu a fost să fie! La câteva luni după ce a născut, Andreea și George s-au despărțit.

Apropiații au dezvăluit atunci motivul rupturii. Se pare că ea, fiind în depresie postnatală, era geloasă, iar George nu ar fi știut să dea unele explicații, atunci când era întrebat de una, de alta. După două luni de chinuri pentru amândoi, Andreea a făcut pasul, spunându-i că nu se mai poate continua așa. Într-un final, însă, tatăl copilului ei a ajutat-o să găsească o casă pentru ea şi pentru băiețelul lor. (NU RATA, AICI: ANDREEA PODĂRESCU, DATĂ AFARĂ DIN CASĂ DE PROPRIA MAMĂ: ”EU NU MAI AM O FAMILIE”)

„El m-a sunat cât strângeam lucrurile copilaşului şi mi-a zis că, dacă vreau să-i dau copilul pentru că de mine nu îl interesează. Ulterior s-a scuzat zicând că nu m-a crezut. Noi mai avusesem discuţii. L-am mai sunat de câteva ori şi i-am spus că nu are tot ce-i trebuie copilul. Îmi spunea că nu-l interesează. Într-un final, a binevoit să căutăm o casă pentru mine şi pentru copil”, a mărturisit Andreea Podărescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...