Cunoscuta manechină a obținut ordin de restricție împotriva iubitului bănuit de adulter!

Publicat: 21/12/2019 | 22:04

Cunoscuta manechină Andreea Podărescu are, în sfârșit, motive de satisfacție. A bifat încă o victorie în instanță în fața celui care i-a fost, vreme de patru ani, iubit și – mai mult – alături de care are un băiețel! Bruneta a obținut ordin de restricție contra fostului partener, bănuit de adulter, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile unei dispute care pare, totuși, departe de a se fi încheiat.

În urmă cu aproximativ trei luni, Andreea Podărescu a povestit, la un post de televiziune, cum ar fi fost bătută şi umilită de fostul său iubit. Bruneta a mărturisit că partenerul ei de viață din momentul respectiv şi-a schimbat total comportamentul faţă de ea şi a început să fie violent, în perioada în care era însărcinată.

(CITEȘTE ȘI: IULIANA LUCIU A CÂSTIGAT PROCESUL CU ANDREEA PODĂRESCU)

Ulterior, între Andreea Podărescu și „ex”-ul ei a izbucnit un conflict care a ajuns în instanță. Din cauza faptului că s-ar fi aflat în pericol, vedeta a solicitat magistraților emiterea unui ordin de protecție față de bărbatul cu care are un băiețel de nici un an. Pe care l-a și obținut! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București.

“Obligă pe pârâtul-agresor să…”

Andreea Podărescu a avut câștig de cauză, iar  trebuie să respecte întocmai ce au hotărât magistrații. Altfel ar urma să aibă probleme serioase.

Admite în parte cererea formulată de reclamanta-victimă Podărescu Andreea, în contradictoriu cu pârâtul-agresor. În baza acordului pârâtului, emite următorul ordin de protecție prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de șase luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

– Obligă pe pârâtul XXX să păstreze o distanță minimă de 200 m față de reclamanta Podărescu Anrdeea;

– Obligă pe pârâtul – agresor să păstreze o distanță minimă de 200 m față de domiciliul reclamantei situat în București, Sector 1, și față de reședința acesteia situată în Sector 3, Bucureşti;

– Interzice pârâtului – agresor orice contact cu reclamanta-victimă, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu următoarea excepție: cu o zi înainte de programul de vizită, până la orele 12.00, tatăl-pârât va comunica mamei-reclamante în scris (sms sau whatsapp) dacă se va prezenta la programul de vizită, și locurile unde va merge cu minorul pentru ca mama să poată să îl pregătească (vestimentar, emoțional).

În aceleași condiții (în scris, cu o zi înainte de program până la orele 12.00) mama va comunica tatălui dacă sunt motive obiective care fac imposibilă vizita, cu propunere de timp la schimb. Pe toată perioada ordinului, părțile pot comunica reciproc, în scris (sms, whatsapp), aspecte importante care țin de copil.

Copilul va fi luat și adus de la programul de vizită stabilit prin ordonanța președințială – sentinta civila nr. 11972/14.11.2019 de către bunicul patern al minorului, din fața blocului în care locuiește împreună cu mama, la intrarea în scară. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Executoriu”, a stabilit instanța.

(NU RATAANDREEA PODĂRESCU, DATĂ AFARĂ DIN CASĂ DE PROPRIA MAMĂ)

Restricții inclusiv pentru Andreea Podărescu

Andreea, alături de fiul pe care îl are cu fostul iubit

De precizat că inclusiv Andreea Podărescu trebuie să respecte anumite reguli. “Ordinul este obligatoriu şi pentru reclamanta victimă. Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la o lună la un an.

În temeiul art. 31 alin.1 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române de la locuinţa victimei şi a agresorului. În temeiul art. 31 alin. 2 şi 4 din Legea nr. 217/2003 dispune punerea de îndată în executare a prezentului ordin de protecţie de către poliţie şi, respectiv, sub supravegherea poliţiei, care are obligaţia să sesizeze organul de urmărire penală în caz de sustragere de la executare”, au mai stabilit magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București.

(VEZI AICI: SEXY-ASISTENTA TV S-A SPOVEDIT INSTANȚEI)

Firul evenimentelor

Patru ani a durat relația Andreei cu bărbatul despre care a crezut că-i va fi și iubit, și soț, și prieten până la moarte. Cu atât mai mult cu cât în viața manechinului și a omului de afaceri urma să apară un băiețel. Dar… Din ce spunea, la acea vreme, Andreea, iubitul ar fi ”tradus-o” cu Iuliana Luciu, apoi totul a degenerat. S-au despărțit și au ajuns la judecată. Pentru micuț.

(NU RATA: AM FOTOGRAFIAT-O PE FOTOMODELĂ LA 6 DIMINEAȚA DUPĂ O NOAPTE NEBUNĂ ÎN LOFT!)

Pe rând, Andreea Podărescu și fostul ei iubit au fost când reclamant, când pârât, fiecare considerând că nu e cel care a greșit în relație. Instanța a ținut cont de toate dovezile aduse de avocați și a dat o primă decizie, care îi este favorabilă fotomodelului. Băiețelul va locui cu mama lui, iar tatăl micuțului va trebui să plătească o pensie alimentară de 1.200 de lei lunar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...