Cunoscuta manechină și-a dat în judecată iubitul bănuit de adulter și i-a cerut să…

Autor: I.D.
Publicat: 06/08/2019 | 23:00

Andreea Podărescu și-a dat în judecată iubitul bănuit de adulter și a cerut instanței “exercitarea autorităţii părinteşti”. În exclusivitate, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile care dovedesc ”ruptura” iremediabilă dintre cunoscuta manechină și bărbatul cu care are un băiețel.

În iulie 2018, Iuliana Luciu a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, după ce bruneta a acuzat-o pe fosta asistentă a Simonei Gherghe că ”i-a spart casa”. Litigiu pe care, din păcate pentru ea, l-a pierdut (TOATĂ POVESTEA AICI).

La doar un an distanță, a venit rândul sexoasei Andreea Podărescu să deschidă un proces. Nu presupusei “rivalei”, ci chiar bărbatului cu care are un copil. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 3, iar bruneta solicită “exercitarea autorităţii părinteşti”.

Pe scurt, Andreea Podărescu vrea să obțină drepturi depline asupra băiețelului pe care îl are cu fostul iubit. Și să-l crească după bunul plac. Rămâne de văzut ce decizie va lua instanța. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui litigiu.

Dansuri senzuale și șușoteli cu un străin

Altfel, Andreea Podărescu pare că a trecut, cu brio, peste depărțirea de bărbatul alături de care are un copil. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o la o piscină de lux, într-o formă de zile mari. Bruneta s-a distrat la maximum, a dansat în piscină și s-a delectat cu băuturi fine.

Ba mai mult, la un moment dat, chiar a intrat într-o discuție cu un tânăr aflat la piscină. Au urmat șușoteli dulci, dar și dansuri senzuale în fața masculului. Semn clar că Andreea l-a dat uitării pe fostul iubit și că privește în viitor. A fost veselă, s-a jucat în apă cu o prietenă și a atras privirile tuturor.

Andreea Podărescu, distracție la piscină alături de un străin

Andreea Podărescu, relație cu scântei cu tatăl copilului ei

Andreea Podărescu avea planuri de nuntă, iar alesul inimii sale era un bărbat care i-a dăruit și un copil. ”Aș vrea o rochie de prințesă, cu niște cristale, nu cu multe, nu grandioase, doar așa cât să mă pună în valoare”, spunea Andreea.

Nu a fost să fie! La câteva luni după ce a născut, Andreea și tânărul s-au despărțit.

(VEZI AICI: AM FOTOGRAFIAT-O PE FOTOMODELĂ LA 6 DIMINEAȚA DUPĂ O NOAPTE NEBUNĂ ÎN LOFT!)

Apropiații au dezvăluit atunci motivul rupturii. Se pare că ea, fiind într-o depresie postnatală, era geloasă, iar partenerul nu ar fi știut să dea unele explicații, atunci când era întrebat de una, de alta. După două luni de chinuri pentru amândoi, Andreea a făcut pasul, spunându-i că nu se mai poate continua așa. Într-un final, însă, tatăl copilului ei a ajutat-o să găsească o casă pentru ea şi pentru băiețelul lor.

El m-a sunat cât strângeam lucrurile copilaşului şi mi-a zis că, dacă vreau, să-i dau copilul, pentru că de mine nu îl interesează. Ulterior s-a scuzat zicând că nu m-a crezut. Noi mai avusesem discuţii. L-am mai sunat de câteva ori şi i-am spus că nu are tot ce-i trebuie copilul. Îmi spunea că nu-l interesează. Într-un final, a binevoit să căutăm o casă pentru mine şi pentru copil”, mărturisea Andreea Podărescu. (VEZI MAI MULTE AMĂNUNTE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...