Prima reacție a Andreei Podărescu, după ce Iuliana Luciu a spus că o dă în judecată pentru calomnie! A jignit-o din nou pe fosta asistentă TV

Publicat: 16/06/2018 | 10:59

Scandalul dintre Iuliana Luciu și Andreea Podărescu ia amploare, după ce fosta asistentă TV a transmis printr-un mesaj făcut public că și-a contactat avocata pentru că i-a fost denigrată imagine. Toate astea, pentru că vedeta a lăsat un comentariu jignitor pe o rețea de socializare, conștientă fiind că există posibilitatea ca sora Nicoletei Luciu să-l vadă. Apropiații brunetei îi țin partea și au încurajat-o să lupte pentru inima bărbatului căruia i-a dăruit un băiat în toamna anului trecut. (Promotiile zilei la monitoare)

Andreea Podărescu și tatăl fiului ei au ieșit noaptea trecută la un local din Capitală. Vedeta a postat pe Facebook public un selfie, pe care l-a făcut în timp ce se relaxa cu partenerul ei, iar la descriere a pus: “Noi”, urmat de trei emoticoane: unul reprezintă o femeie, alta, un bărbat și o inimă roșie.

Andreea Podărescu, jigniri în public pentru Iuliana Luciu

Fanii și apropiații s-au bucurat când i-au văzut împreună, mai ales după mesajul alarmant pe care Andreea Podărescu l-a lansat zilele trecute. Modelul i-a răspuns unei tinere, folosind cuvântul: “curvelor”, fiind o jignire indirectă la adresa Iulianei Luciu.

Citește și: Iuliana Luciu a ieșit din casă fără sutien și într-o pereche de pantaloni minusculi! Imagini interzise cardiacilor

“Cât mă bucur că le-ai dat peste nas mironosițelor!”, “Superbi”,“Dragostea învinge tot întotdeauna. Crede-mă, am experiența cu un bărbat din zodia taur”, “Așa, da!”, “Fericit după meci” sunt câteva dintre comentariile scrise de apropiații brunetei.

La primul, Andreea Podărescu a reacționat cu mesajul: “Curvelor?”. La acesta, tânăra i-a subliniat: “Am zis să fiu cenzurată. La mironosițele astea cu față de nevinovate”.

Modelul Andreea Podărescu are un fiu cu bărbatul cu care se iubește în prezent. Anthony Andrei s-a născut pe 18 septembrie 2017.

Citește și: Iuliana Luciu a vrut să se stabilească peste Ocean, dar nu a fost să fie:”Acolo nu merg câinii cu covrigii în coadă”

Iuliana Luciu, fostă asistentă TV

Iuliana Luciu a cochetat cu televiziunea, așa cum a făcut-o mulți ani și sora ei mai mare, Nicoleta. În trecut, focoasa brunetă a fost asistentă la emisiunea “Acces Direct”.

Citește și...