Iuliana Luciu a vrut să se stabilească peste Ocean, dar nu a fost să fie:”Acolo nu merg câinii cu covrigii în coadă”

Publicat: 18/05/2018 | 09:55

După ce a plecat din televiziune, Iuliana Luciu și-a încercat norocul în America. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Însă lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit fosta asistentă TV. (CITEȘTE ȘI: IULIANA LUCIU A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE! ”AM PREFERAT SĂ NU FAC PASUL ĂSTA”)

Iuliana Luciu a renunțat la cariera în televiziune și a vrut să-și croiască un viitor în America. Numai că planurile de acasă nu au coincis cu cele din America. Vedetei i-a fost greu să răzbească în „țara tuturor posibilităților”. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

„Mi-ar fi plăcut să mă mut în America. Dar cum știm cu toții, acolo nu merg câinii cu covrigi în coadă. Nu e așa simplu să te stabilești în State. Am încercat, fiecare om e dator să încerce, nu a fost să fie, așa a vrut Dumnezeu.”, a mărturisit Iuliana Luciu pentru libertatea.ro.

Iuliana Luciu a profitat de timpul liber

Nu a avut parte de o carieră peste hotare așa că Iuliana Luciu s-a întors în țară. Fosta asistentă TV a profitat de timpul liber și s-a plimbat în diverse locuri din alte țări. Dar, pe lângă astea a mai cochetat și cu prima ei dragoste, televiziunea. (CITEȘTE ȘI: IULIANA LUCIU ARE UN MARE REGRET. “E FOARTE GREU SĂ…” CE ȘI-AR FI DORIT SĂ AJUNGĂ SUPERBA BRUNETĂ)

„În ultimul an m-am plimbat foarte mult, am vizitat locurile pe care nu am putut să le văd, pentru că aveam vacanțe foarte scurte, iar timpul nu mi-a permis. Am filmat și cu Nea Marin și cam atât. Eu am mai avut proiecte, nu am plecat cu totul din tv. Mi-e dor să am un proiect de luni până vineri, dar nu se știe ce-mi rezervă viitorul. Îmi place mult divertismentul.”, a mai spus Iuliana Luciu pentru libertatea.ro.

Citește și...