Iuliana Luciu are un mare regret. “E foarte greu să…” Ce și-ar fi dorit să ajungă superba brunetă

Publicat: 11/03/2018 | 09:39

Iuliana Luciu a devenit celebră după ce a primit rolul de asistentă în cadrul unei emisiuni TV. Ulterior, a plecat în SUA, unde a încercat să devină actriță. Norocul, din păcate pentru ea, nu i-a surâs. Motiv pentru care bruneta este foarte dezamăgită. Acesta este, de altfel, marele regret pe care îl are Iuliana Luciu, că nu a reușit să ajungă o vedetă la Hollywood.

„E foarte greu să păstrunzi în lumea figurației speciale de la Hollywood. Pentru o figurație specială vin cam 2.000-3.000 de persoane la casting. Stau foarte prost cu răbdarea. Sunt o persoană foarte optimistă. Știu că totul se întoarce la un moment dat. Dumnezeu are grijă de noi toți”, a declarat Iuliana Luciu la un post de televiziune.

Iuliana Luciu vrea să devină mămică

Altfel, Iuliana Luciu pare să trăiască acum viaţa pe care şi-o dorea, asta deoarece e mai împlinită ca oricând de când şi-a făcut un iubit.

Fosta asistentă TV a Simonei Gherghe e foarte fericită alături de bărbatul pe care îl iubeşte, însă care a rămas deocamdată un mister pentru toată lumea, pentru că bruneta nu i-a dezvăluit identitatea. Recent, Iuliana Luciu a mărturisit că se gândeşte la viaţa de mămică şi că îşi doreşte să aibă o fetiţă, dar şi că i-ar plăcea să aducă pe lume şi gemeni sau tripleţi.

În urmă cu câteva luni s-a împlinit un an de când Iuliana Luciu a decis să plece de pe sticlă şi să renunţe la postul ei de asistentă TV. Pe atunci ea spunea că vrea să ajungă cât mai rapid în faţa altarului, aşa că toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva e  cea mai nouă graviduţă din showbiz.

Citește și...