Sexy-asistenta TV a ieșit din casă fără sutien și într-o pereche de pantaloni minusculi!

Publicat: 14/06/2018 | 23:25

O fi dispărut Iuliana Luciu din atenția publică, dar sex-appeal-ul i-a rămas intact! (Console si accesorii gaming) Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sora Nicoletei în drumul ei spre sala de fitness. Fosta asistentă TV a tras pe dreapta pentru a-și lua din portbagajul mașinii rucsacul cu echipament, ocazie cu care a oferit un adevărat spectacol sexy. Vedeta s-a folosit de mișcări de felină ca să pună mâna pe bagaj. 

Iuliana Luciu are toate atuurile unei dive gata să răvășească mintea bărbaților! Frumoasa brunetă a renunțat la postul de asistentă TV, dar a rămas o prezență la fel de interesantă. Mai ales că, în ultima vreme, participă destul de rar la evenimente publice, întocmai ca sora ei mai mare, Nicoleta Luciu. (Cele mai bune oferte laptopuri

Cu toate acestea, Iuliana Luciu pare mai împlinită și mai fericită ca oricând de când a ajuns să-și acorde mai mult timp ei înseși. Iar mersul la sala de fitness a devenit o rutină pentru atrăgătoarea brunetă. De fapt, așa am și întâlnit-o. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni mai scurți chiar decât buzunarele lor, cu vedere perfectă la picioarele lungi și bine tonifiate, și cu un tricou larg, care nu a mai cerut sutien, Iuliana a coborât din mașină și s-a îndreptat spre portbagaj.

De remarcat că, la ținuta descrisă mai sus, a asortat niște platforme extrem de înalte, care, însă, nu au ajutat-o să ajungă prea repede la bagajul pe care voia să-l ia din spatele mașinii. Așa că, din două mișcări, după cum se observă în imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIAfosta asistentă a urcat cu totul în portbagaj și a început să caute rucsacul, în genunchi, lăsând la vedere un tablou incendiar. (NU RATA, AICI: IULIANA LUCIU A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE!)

Stă prost cu răbdarea, dar e optimistă

Într-un final, a înșfăcat rucsacul de sală, a coborât din portabagaj fără nicio emoție, în ciuda încălțămintei cu talpă înaltă, și și-a continuat drumul spre sala de fitness.

Și, totuși, deși poate spune că este într-o perioadă bună a vieții ei, Iuliana are un regret, după cum chiar ea recunoscut în cadrul unei emisiuni TV. Bruneta a spus că și-ar fi dorit să ajungă vedetă la Hollywood.   

„E foarte greu să păstrunzi în lumea figurației speciale de la Hollywood. Pentru o figurație specială vin cam 2.000-3.000 de persoane la casting. Stau foarte prost cu răbdarea. Sunt o persoană foarte optimistă. Știu că totul se întoarce la un moment dat. Dumnezeu are grijă de noi toți”, a declarat Iuliana Luciu la un post de televiziune.

(VEZI ȘI: IULIANA LUCIU A ÎMPLINIT 31 DE ANI: „MĂ MĂRIT”. FOSTA ASISTENTĂ TV A VORBIT DESPRE SARCINĂ )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...