Acasă » Exclusiv » Cunoscuta manechină pare blestemată după ce a născut! E în proces cu tatăl copilului, iar acum…

Cunoscuta manechină pare blestemată după ce a născut! E în proces cu tatăl copilului, iar acum…

De: C. C. 08/01/2020 | 23:01

Cunoscuta manechină Andreea Podărescu pare că e urmărită de ghinion! Vedeta care se află în plină dispută cu bărbatul care i-a fost iubit și alături de care are un băiețel, a primit o lovitură în instanță. Judecătorii au decis că sexoasa brunetă este bună de plată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU FILOZOFUL MIHAI ȘORA (103 ANI) & SOȚIA POETĂ (CU 56 DE ANI MAI TÂNĂRĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cel mai recent proces în care a fost implicată sexoasa Andreea Podărescu.(VEZI ȘI: CUNOSCUTA MANECHINĂ ȘI-A CÂȘTIGAT FIUL ÎN INSTANȚĂ + O PENSIE ALIMENTARĂ DE 250 €)

Manechina, bună de plată!

În urmă cu aproximativ trei ani, atunci când s-a născut băiețelul lor, Andreea Podărescu și iubitul ei au apelat la o clinică de recoltare a celulelor stem. Doar că aceștia n-au mai achitat toate taxele, iar, conform contractului dintre cele două părți, clinica a acționat-o pe vedetă în judecată pentru recuperarea datoriei.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în procesul în care a fost implicată vedeta. Judecătorii au admis cererea depusă de avocații respectivei clinici de celule stem și i-au obligat pe Andreea Podărescu și pe fostul ei iubit, la plata sumei restante, la care s-au adăugat și cheltuielile de judecată.

”Admite în parte cererea. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamantă a sumei de 1.290 lei, reprezentând contravaloare factură restantă şi a sumei de 347,5 lei, reprezentând taxă de timbru şi onorariu de avocat. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoaria Sectorului 1 din București. (NU RATA: DIVORȚEAZĂ UNUL DINTRE CELE MAI MEDIATIZATE PERSONAJE DIN ROMÂNIA ULTIMILOR ANI!)

Manechinul Andreea Podărescu a pierdut în instanță procesul cu o clinică de celule stem

Andreea Podărescu, ordin de protecție împotriva iubitului!

Cu puțin timp înainte de sărbători, cunoscuta manechină Andreea Podărescu a obținut ordin de restricție contra fostului partener, pe care îl bănuia de adulter. Andreea Podărescu a povestit, la un post de televiziune, cum ar fi fost bătută şi umilită de fostul său iubit. Bruneta a mărturisit că partenerul ei de viață şi-a schimbat total comportamentul faţă de ea şi a început să fie violent, în perioada în care era însărcinată. Ulterior, între Andreea Podărescu și „ex”-ul ei a izbucnit un conflict care a ajuns în instanță. Din cauza faptului că s-ar fi aflat în pericol, vedeta a solicitat magistraților emiterea unui ordin de protecție față de bărbatul cu care are un băiețel. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI ANDREI GHEORGHE, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE: ”TOT TIMPUL O SĂ-MI LIPSEASCĂ…”)

Admite în parte cererea formulată de reclamanta-victimă Podărescu Andreea, în contradictoriu cu pârâtul-agresor. În baza acordului pârâtului, emite următorul ordin de protecție prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de șase luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

– Obligă pe pârâtul XXX să păstreze o distanță minimă de 200 m față de reclamantă;

– Obligă pe pârâtul – agresor să păstreze o distanță minimă de 200 m față de domiciliul reclamantei situat în București, Sector 1, și față de reședința acesteia situată în Sector 3, Bucureşti;

– Interzice pârâtului – agresor orice contact cu reclamanta-victimă, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu următoarea excepție: cu o zi înainte de programul de vizită, până la orele 12.00, tatăl-pârât va comunica mamei-reclamante în scris (sms sau whatsapp) dacă se va prezenta la programul de vizită, și locurile unde va merge cu minorul pentru ca mama să poată să îl pregătească (vestimentar, emoțional).

În aceleași condiții (în scris, cu o zi înainte de program până la orele 12.00) mama va comunica tatălui dacă sunt motive obiective care fac imposibilă vizita, cu propunere de timp la schimb. Pe toată perioada ordinului, părțile pot comunica reciproc, în scris (sms, whatsapp), aspecte importante care țin de copil.

Copilul va fi luat și adus de la programul de vizită stabilit prin ordonanța președințială – sentinta civila nr. 11972/14.11.2019 de către bunicul patern al minorului, din fața blocului în care locuiește împreună cu mama, la intrarea în scară. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Executoriu”, a stabilit instanța.

Andreea Podărescu, obligată de judecători să plătească datoria către clinica de celule stem

Iubitul ar fi ”tradus-o”

Patru ani a durat relația Andreei cu bărbatul despre care a crezut că-i va fi iubit, soț și prieten până la moarte. Cu atât mai mult cu cât în viața manechinului și a omului de afaceri urma să apară un băiețel. Dar… Din ce spunea, la acea vreme, Andreea, iubitul ar fi ”tradus-o” cu Iuliana Luciu, apoi totul a degenerat. S-au despărțit și au ajuns la judecată. Pentru micuț.

Pe rând, Andreea Podărescu și fostul ei iubit au fost când reclamant, când pârât, fiecare considerând că nu e cel care a greșit în relație. Instanța a ținut cont de toate dovezile aduse de avocați și a dat o primă decizie, care îi este favorabilă fotomodelului. Băiețelul va locui cu mama lui, iar tatăl micuțului va trebui să plătească o pensie alimentară de 1.200 de lei lunar. (NU RATA: EL E IUBITUL SECRET AL EX-DOAMNEI DAMINUȚĂ?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la Deveselu rupe tăcerea. Ce spune acesta despre presupusa iubită , dar și despre modul în care Mădălin și-ar fi pierdut viața
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV a anunțat când îi vezi la televizor
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani de iubire...”
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
William Levy, starul telenovelelor sud-americane, apel disperat catre autorități. Actorul nu știe unde se află fiica lui
William Levy, starul telenovelelor sud-americane, apel disperat catre autorități. Actorul nu știe unde se află...
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă: „M-au ținut la poartă”
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă:...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...