Manechin celebru, terorizat pe Facebook de o “fantomă”. ”Dumnezeu le aduce unora moartea, poți fi tu următoarea” + “Nu mă mir dacă o să-ți moară copilul!”

Publicat: 31/05/2020 | 23:50

Adela Chirică, celebrul manechin din Constanța, a trăit un coșmar de la începutul lunii mai. O ”fantomă”, pentru că nu știe cine e, a terorizat-o cu mesaje cutremurătoare pe Facebook. I-a transmis, între multe altele, că moartea e aproape, apoi a ajuns și la Davis, băiatul ei, care suferă de Sindromul Dravet. CANCAN.RO vă prezintă mesajele uluitoare, dar și declarațiile, în exclusivitate, ale Adelei.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL DE PROPORȚII LA ACCES DIRECT DE LA ANTENA 1! MIRELA VAIDA A AMENINȚAT-O PE VULPIȚĂ CĂ O DĂ AFARĂ: „CE FACI TU ESTE O AROGANȚĂ”)

În spam a găsit totul. A citit primul mesaj, pe al doilea… Și-a spus că femeia (sau bărbatul, că nu știe cine e persoana) nu e sănătoasă și nu are de ce s-o bage în seamă. Dar totul a luat-o razna atunci când s-a trezit cu un alt mesaj, în care i se prevestea moartea. Nu numai a ei, ci și a lui Davis, băiatul ei, bolnav de Sindromul Dravet! ”Până aici”, și-a zis Adela!

(NU RATA: UN ITALIAN A AMENINȚAT CU PISTOLUL UN ROM PENTRU A RECUPERA O DATORIE MAI VECHE! A VRUT SĂ ÎȘI FACĂ SINGUR DREPTATE)

Avocata Adelei Chirică și duhovnicul ei, alături de Davis

”Pur și simplu am găsit mesajele în spam. La începutul lunii… Nu i-am răspuns niciodată, sperând că, dacă nu va exista dialog, se va plictisi și mă va lăsa în pace. Și, recunosc, eram destul de șocată, mi-am dat seama că persoana respectivă are o problemă, mai ales că a specificat că a avut epilepsie. Nu am vrut să îi fac rău, reclamând-o la Poliție sau făcând-o publică. Chiar am sperat că va înceta, dacă o voi ignora. Știi cum e… dacă nu poți face cuiva un bine, măcar nu-i face rău. Pe asta am mizat eu”, își începe dezvăluirea Adela Chirică.

Totul a plecat de la o cunoștință comună, care, din păcate, a decedat. De cancer. Adela spune că nici măcar prietenă nu era cu femeia care s-a dus în Ceruri. Doar că s-a întânit cu ea, o singură dată, la o cafea. Și a mai avut câteva discuții pe mess. Le lega crunta boală, cancerul. Amândouă au suferit intervenții chirurgicale, mai mult, aveau același medic oncolog. ”Întotdeauna îmi exprim public regretele când cineva părăsește lumea asta. Am văzut-o o dată în viață, la o cafea. Dar, evident, suferința ei nu m-a lăsat indiferentă. Și am mai avut niște mesaje. Ea mi-a scris prima dată, când a aflat că m-am operat la același medic oncolog la care mergea și ea. Am discutat și am schimbat experiențele prin care am trecut și eu, și ea”, a explicat, pentru CANCAN.RO, Adela, care este președinte al Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare.

(VEZI AICI: MILIONARUL CARE L-A OMORÂT PE “DULĂUL” DE LA RUTIERĂ NU SCAPĂ DE PLATĂ. MAGISTRAȚII AU DECIS CĂ…)

Adela Chirică a rezistat cu mesajele până când a fost atacat Davis

Fostul manechin mai spune, în legătură cu persoana care avea să o tulbure ceva mai târziu, că i s-a făcut milă de ea, văzând ce medicamente ia. Și a înțeles că are o mare problemă. ”Cred sincer că ea are o problemă. Cu persoanele care suferă de cancer. Pentru că în toate mesajele asta scria. De persoane care au avut cancer și la care cancerul recidiva. Însă e complicat să o legi de mine, că femeia sau bărbatul, cum o fi, e cu capul și nu are nicio legătură cu mine. Eu nu cunosc pe nimeni din toți cei despre care îmi scria ea. Cu care înțeleg că a avut o dispută”, a povestit Adela.

Mesajul care a îngrozit-o: ”Nu mă mir dacă o să-ți moară copilul!”

Adela Chirică a dezvăluit, apoi, că a cedat atunci când i-a fost blestemat copilul de respectiva persoană. ”E prima oară în viață când primesc așa ceva. Și, deși sunt o fire impulsivă și vulcanică, am încercat să rezist, să o ignor și să nu-i fac nimic rău pentru că mi-am imaginat că are deja probleme grave, ce să-i  mai fac și eu rău. Dar totul până când ne-a blestemat pe mine și pe Davis! Noi, care chiar nu avem nici o vină în povestea ei și în disputele ei cu alte persoane!”, a spus Adela.

 

”Mi-a fost teamă, de ce să nu zic. M-am gândit, normal, că o fi în stare să mă urmărească, să-mi tragă una-n cap! Când vezi că omul e nebun, cât să reziști? Că m-a blestemat pe mine, am fost finuță. Dar când a zis de Davis… Am cedat!”, a continuat fostul manechin.

Adela, speriată de numele și datele de naștere pe care i le-a trimis

Adela Chirică avea să spună că s-a speriat, în special, atunci când, în mesaje, ”fantoma” i-a trimis nume și date ale unor persoane care ar fi urmat să moară de cancer. ”Mă hăituiește. M-a speriat că avea mesaje cu nume de persoane, data nașterii, boli… O să-mi fie frică să mă duc la cumpărături. În viața mea nu mi-a trimis cineva așa ceva. De aia nici nu am știut cum să mă poziționez, să reacționez. Dar nu mai pot! Am ajuns să-mi fie frică să mă uit la mesaje.

(AFLĂ ȘI: MISS “PLANET 2019” L-A COMBINAT PE DOMNUL RIMĂ! PRIMELE IMAGINI CU NOUL CUPLU. CUM ȘI-AU “OFICIALIZAT” RELAȚIA + MULTE ALTE DETALII)

Eu cu mămici vorbesc pe mess. Așa mă și găsesc, de altfel. Și eu mă uit pe mesaje, că sunt multe care au mari probleme. Dar totul până la fiu-miu. Dacă e în stare să se ia de un copil care nu i-a făcut nimic! Dacă nu se oprește, fac plângere la Poliție. Eu știu că are probleme, am văzut ce medicamente a luat, mi-a scris, dacă o fi adevărat. Eu știu ce înseamnă epilepsia. Nu am vrut și nu vreau să-i fac rău. Dar să te iei de Davis?!

Am văzut că are epilepsie, am zis s-o las, săraca. Eu vorbesc cu persoanele astea, pentru că știu că e greu, nimeni nu le bagă în seamă. Și când am citit ce mi-a scris, am zis că cine știe cum i-au afectat creierul pastilele. Și mi-am tot spus s-o las în pace. Dar văd că a trecut la un alt nivel. Cineva trebuie să oprească persoana asta, femeie, bărbat, ce-o fi. Dacă-mi mai scrie, mă duc la Poliție. Mi-a scris de pe două adrese, Florentina, Ion”, a încheiat povestea cutremurătoare Adela Chirică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...