Milionarul a “pactizat” cu fosta logodnică, iar noi avem termenii înțelegerii!

Publicat: 24/05/2020 | 11:58

Adela Chirică a bătut sălile de judecată mai bine de un an, într-un ”război” total pentru pensie alimentară, și nu numai, cu milionarul Nicolae Sota, nimeni altul decât tatăl copilului ei, Davis. Pacea s-a semnat, însă, zilele acestea, când nimeni nu se aștepta! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: ”CEL MAI FRUMOS CADOU PENTRU FIUL NOSTRU ESTE SĂ AIBĂ ȘI MAMĂ, ȘI TATĂ!”)

S-a întâmplat de ”Constantin și Elena”, când Davis era sărbătoritul. La locuința Adelei a apărut chiar Nicolae Sota, care i-a adus cadouri băiețelului. Acesta s-a retras în camera lui, în timp ce ”generalii războiului” s-au așezat la masa tratativelor. Din start, Adela i-a spus milionarului că renunță la proces. I-a ajuns un an de chinuri, de stres, de lacrimi… ”Întotdeauna, pentru mine, binele și liniștea lui Davis vor fi prioritate. Și cele mai importante. Așa că, de ziua lui Davis, ne-am întâlnit cu tatăl lui și l-am serbat împreună, cu tort, și am discutat amândoi cu calm”. Au fost cuvintele de început ale Adelei în legătură cu marea împăcare.

Adela Chirică a făcut pace cu milionarul pentru Davis, copilul celor doi

”Deși avocata mea, minunata Dana Busini, care a luptat și a câștigat până acum totul pentru noi, nu a fost deloc încântată și de acord, eu am decis, după ce am vorbit aseară cu părintele nostru să fac pace și să renunț la proces. Deși nu există nicio tranzacție notarială între noi, eu voi merge pe încredere și pe promisiunea pe care mi-a făcut-o tatăl lui, de ziua lui Davis”, a continuat Adela, în exclusivitate pentru CANCAN.

Condiția pusă de Sota: fără notar!

La ce se referă fostul manechin? Nicolae Sota a fost de acord să plătească pensia alimentară, dar cu o condiție, anume, să nu se ajungă la notar. De altfel, timp de opt ani, până când nu a mai plătit și s-a ajuns în instanță, Sota s-a achitat de pensia alimentară fără să fie nevoie de un act între el și Adela Chirică. Revenind la condiție, fosta logodnică a fost de acord din primul moment, mizând, după cum spune, pe încredere.

(NU RATA: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PROCESUL EXPROPRIERII LUI GIGI BECALI. CE AU DECIS JUDECĂTORII)

Adela a dezvăluit că atât ea, cât și Davis aveau nevoie de liniște, după o perioadă zbuciumată, care i-a epuizat. ”A fost un an foarte greu, și eu și Davis suntem epuizați și ne dorim liniște. Eu îmi doresc să-mi focusez toată energia doar pe Davis și pe proiectele asociației mele (este președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, n.r.) și să mă pot bucura iar de progresele fiului meu. Anul acesta a fost o altă lecție pentru mine și poate era nevoie să trec și prin asta ca să-mi găsesc drumul înapoi la Dumnezeu.

Datorită acestui an și acestei încercări, am câștigat nu doar un avocat care mereu ne va apăra și va fi alături de noi, ci și o soră cum nu aș fi putut avea niciodată. Și am mai câștigat un duhovnic cum nu credeam că mai există, dar și atâția oameni minunați! Deși unii nu ne cunosc personal, dar au fost alături de noi necondiționat, nu ne-au lăsat la greu și au făcut scut pentru noi. Mă înclin în fața voastră, nu am cuvinte să vă mulțumesc. Cu așa oameni alături, sunt un om binecuvântat și bogat sufletește. Există speranță”, a povestit, emoționată, Adela Chirică.

Dana Busini, avocatul Adelei, și duhovnicul care a sfătuit-o să renunțe la proces, alături de Davis

Promisiunea Adelei Chirică: ”O să-l susțin!”

Adela Chirică avea să dezvăluie că a trecut prin clipe grele în această perioadă, și nu din cauza pandemiei de coronavirus, de care s-a apărat ea, dar mai mult a făcut-o pentru fiul ei, Davis, bolnav de Sindromul Dravet. ”Am avut mari probleme, hemoragii… Am refuzat internarea, cum puteam să-l las singur pe Davis? Am stat cu sabia deasupra capului, da, pot să spun asta! Și asta a contat, nu mai puteam, un an de chinuri…

(AFLĂ ȘI: IRINEL A CÂȘTIGAT PROCESUL CU MONI! INSTANȚA A DECIS SĂ…)

Eu i-am spus tatălui copilului meu că o să-l susțin în relația cu Davis. Chiar l-a invitat pe Davis la el acasă, unde se va întâlni cu Victoraș, fratele lui vitreg, își dorea să-l vadă, nu s-a mai întâmplat de anul trecut. Ei sunt buni prieteni”, a încheiat mărturisirea Adela.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)