Irinel a câștigat procesul cu Moni! Instanța a decis să…

Publicat: 21/01/2020 | 23:43

Irinel Columbeanu a câștigat procesul cu actuala parteneră a lui Mr. Pink, iar milionarul de la Izvorani este, cu siguranță, mulțumit. Procesul a avut ca obiect numirea lichidatorului pentru firma SC Monica Columbeanu Media SRL, unde bruneta deține 99 % din acțiuni, iar afacerisul restul de 1 %. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu aproximativ nouă ani, dar fostul cuplu nu și-a încheiat, atunci, toate socotelile. Anul trecut, în iunie, milionarul de la Izvorani și-a chemat în instanță fosta parteneră de viață.

(VEZI AICI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ (MINUS 40 DE ANI)!)

I-a deschis proces fostei soții

Omul de afaceri a deschis un proces la Tribunalul București contra firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, care este deținută aproape în totalitate de fosta lui soție și care are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune.

Procesul a avut ca obiect numirea lichidatorului, după ce Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București a solicitat radierea firmei pe care Monica Columbeanu o deține încă din 11 septembrie 2006.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu nu și-au încheiat socotelile, deși au divorțat în 2011

(CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU A CURTAT-O INSISTENT PE O ACTRIȚĂ CUNOSCUTĂ!)

Decizia magistraților: “Numește în calitate de…”

La momentul respectiv, firma ar fi avut pierderi de 90.187 lei (aproximativ 20.000 de euro). Motiv suficient pentru care fiscul să solicite dizolvarea societății. După câteva termene, magistrații au ajuns la un verdict, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îl prezintă în exclusivitate. Sentința este, cu siguranță, pe placul lui Irinel Columbeanu.

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian-Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L.. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF INSOLVENCY SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii.

Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București.

(VEZI AICI: JUDECĂTORII ROMÂNI AU CITAT-O ÎN AMERICA PE MONICA GABOR ÎNTR-UN PROCES CU IRI!)

Societatea a mers pe pierdere în ultimii ani

La firma mai sus-amintită este acționar inclusiv Irinel Columbeanu, care deține, însă, un procent infim. SC Monica Columbeanu Media SRL s-a bucurat de succes doar în primul an de activitate, când fosta soție a milionarului de la Izvorani a declarat un profit net de 177.715 lei. În următorii ani pentru care a fost depus bilanţul contabil, societatea a mers, însă, pe pierdere.

(NU RATA: MONICA GABOR ȘI MR. PINK S-AU CĂSĂTORIT ÎN MARE SECRET! PRIMELE DECLARAȚII DESPRE NUNTĂ ȘI COPIL)

Au divorțat în 2011

Monica Gabor s-a cuplat în 2005 cu Irinel Columbeanu şi s-a căsătorit cu el în anul următor. Mariajul lor a durat, însă, puţin. Astfel, în 2011 au divorţat. După ce a devenit o femeie liberă, vedeta a ajuns iubita unui chinez putred de bogat, Mr. Pink, alături de care trăiește în SUA. Acesta îi asigură tot confortul necesar, iar bruneta nu are deloc grija zilei de mâine.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...