Judecătorii români au citat-o în America pe Monica Gabor într-un proces cu Iri!

Autor: I.D.
Publicat: 16/11/2018 | 22:54

Monica Gabor a fost citată în America de către autoritățile române, într-un dosar care se află pe masa magistraților de la Judecătoria Buftea. Fosta „regină de la Izvorani”  are calitatea de pârât, alături de fostul ei soț Irinel Columbeanu. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii de ultimă oră din procesul pe care foștii soți Columbeanu îl au cu o societate comercială. (CITEȘTE ȘI: SECRETUL UNUI CUNOSCUT PREZENTATOR TV DIN ROMÂNIA: ”ȘI-A VÂNDUT TRUPUL!”)

Procesul a fost deschis de firma ABM Investments Serv SRL, aflată în faliment. În dosarul de la Judecătoria Buftea, lichidatorul judiciar al societății menționate a solicitat partajarea averii milionarului, dar și a fostei sale partenere de viață, Monica Gabor. (NU RATA, AICI: DIVORȚ-BOMBĂ ÎN LUMEA BUNĂ)

La ultimul termen de judecată, magistrații de la Tribunalul Buftea au decis să o citeze pe Monica Gabor în America, acolo unde s-a stabilit după despărțirea de Irinel Columbeanu. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

”Complet: C14. Tip solutie: Amână cauza. Soluția pe scurt: în vederea citării pârâtei Gabor Monica. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Document: Încheiere de şedinţă” , se arată în decizia magistraților.

Judecătorii români au citat-o în America pe Monica Gabor

Afacerea cu ciment a lui Irinel Columbeanu

În urmă cu mai bine de zece ani, Irinel Columbeanu intra în forţă în lumea afacerilor cu ciment (Cât câștigi la un studio de videochat din București)! Mai mult, anunţa atunci că a descoperit cel mai tare material de construcţii, pe care l-a numit ”columbeanit”! Doar că minunea nu a durat, din nefericire. Mai multe bănci şi-au cerut banii pe care omul de afaceri i-a împrumutat pentru a-şi urma visul de a revoluţiona construcţiile, iar o firmă i-a cerut lui Irinel Columbeanu datoria de 150.000 de euro, din cauza căreia a intrat în faliment. (NU RATA, AICI: CUM ÎNCEARCĂ VICTOR SLAV SĂ-ȘI PROTEJEZE FETIȚA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...