”Regele vieții de noapte” din România a luat-o înapoi pe manechină (minus 40 de ani)!

Autor: I.D.
Publicat: 01/12/2019 | 23:59

Irinel Columbeanu este, fără îndoială, o prezență marcantă a vieții mondene! Milionarul s-a făcut cunoscut prin relațiile sale cu femei frumoase și tinere, manechine, de regulă. Alături de care și-a făcut apariții spectaculoase în epicentrul lumii din showbiz, cluburile. Așa s-a petrecut și în urmă cu două zile, în Loft, acolo unde a curs șampanie scumpă Armand de Brignac. Alături de… cine oare? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are dovada: afaceristul Irinel nu a uitat-o pe Oana, ultima lui iubită manechin!

Aproape doi ani au trecut de când celebrul Irinel Columeanu a apărut în lumea mondenă cu o nouă cucerire, Oana Cojocaru, o tânără care atunci avea doar 19 ani. Lucrurile au părut să se lege ușor între ei, Iri și Oana și-au făcut prezența liniștiți la câteva acțiuni mondene. Dar… (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU A CURTAT-O INSISTENT PE O ACTRIȚĂ CUNOSCUTĂ!)

Irinel a făcut primul pas, răspunsul este la ea…

Relația s-a rupt, totuși, în primăvara anului care își duce acum ultima lună. Irinel a fost văzut singur la evenimente, fără studenta nelipsită de la brațul lui până atunci. Zi după zi, săptămână după săptămână, lună după lună… Până când totul pare a reveni la normal în viața ”regelui vieții de noapte” din România. (NU RATA: MILIONARUL IRINEL COLUMBEANU I-A DESCHIS PROCES FOSTEI SOȚII! E VORBA DESPRE…)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a întâlnit pe cei doi, la finalul weekend-ului trecut, împreună într-unul dintre renumitele cluburi din Capitală. Irinel și Oana au descins în Loft, împreună, fără prieteni comuni. S-au așezat la o masă, dar nu au fost foarte vorbăreți. Cert e că ”Regele vieții de noapte” a făcut primul pas, iar manechina lui va trebui să-i dea răspunsul, dacă nu a și făcut-o.

Irinel și Oana au petrecut în Loft, semn că s-au împăcat

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru

Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe Oana Cojocaru la un festival de modă, în urmă cu doi ani, unde el era un simplu spectator, iar ea defila pe podium. „Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.

Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. (VEZI AICI: MILIONARII PRIGOANĂ ŞI COLUMBEANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PREŞEDINTELE T.A.T.A: ”L-AM CUNOSCUT! ERA…”)

După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu.

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...