Milionarul Irinel Columbeanu i-a deschis proces fostei soții! E vorba despre…

Autor:
Publicat: 17/08/2019 | 22:59

Cu toate că a divorțat în urmă cu aproximativ opt ani, milionarul de la Izvorani se pare că nu și-a încheiat socotelile cu fosta soție nici în ziua de azi. Irinel Columbeanu i-a deschis proces Monicăi Gabor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații despre cea mai recentă dispută din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: ”DEPUTATUL-ȘOSETĂ” & CUMĂTRUL LUI, MULTIMILIONARUL GINEL, VORBESC LA URECHE, LA COLȚ DE STRADĂ, DE FRICĂ SĂ NU FIE INTERCEPTAȚI DE SERVICII!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare despre noua speță. Cu toate că au divorțat în 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor se pare că nu și-au încheiat socotelile nici acum. (NU RATA: S-AU ÎMPUȘCAT ÎN FAȚA UNUI CLUB CELEBRU DIN MAMAIA + A TRECUT CU BMW-UL PESTE CAPUL UNUIA DINTRE SCANDALAGII)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu puțin timp, milionarul de la Izvorani și-a chemat în instanță fosta parteneră de viață. Din câte se pare, afaceristul a deschis un proces la Tribunalul București împotriva firmei MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL, afacere care este deținută în totalitate de fosta lui soție. Procesul are ca obiect numirea lichidatorului.

Fiscul a solicitat dizolvarea societății!

Monica Gabor trebuie să-și rezolve problemele pe care le are în România. În urmă cu ceva timp, la Tribunalul București, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București a cerut radierea unei firme pe care ex-partenera lui Irinel Columbeanu o deține de peste 11 ani, mai exact din 11 septembrie 2006. SC Monica Columbeanu Media SRL are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune. Conform informațiilor obținute de  site-ul nr. 1 din România, firma ar avea pierderi de 90.187 lei (aproximativ 20.000 de euro). Fiscul a solicitat în instanță dizolvarea societății. (VEZI ȘI: MORMÂNTUL DENISEI MANELISTA A DEVENIT LOC DE PELERINAJ!)

Irinel Columbeanu și Monica Gabor
Conflict deschis între Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Societatea a mers pe pierdere în ultimii ani

La firma mai sus-amintită este acționar inclusiv Irinel Columbeanu, care deține, însă, un procent infim. SC Monica Columbeanu Media SRL s-a bucurat de succes doar în primul an de activitate, când fosta soție a milionarului de la Izvorani a declarat un profit net de 177.715 lei. În următorii ani pentru care a fost depus bilanţul contabil, societatea a mers, însă, pe pierdere.

Monica Gabor s-a cuplat în 2005 cu Irinel Columbeanu şi s-a căsătorit cu el în anul următor. Mariajul lor a durat, însă, puţin. Astfel, în 2011 au divorţat. După ce a devenit o femeie liberă, vedeta a ajuns iubita unui chinez putred de bogat, Mr. Pink, alături de care trăiește în SUA. Acesta îi asigură tot confortul necesar, iar bruneta nu are deloc grija zilei de mâine. (NU RATA, AICI: SOȚIA CELEBRULUI CHEF DIN ANTENĂ A RENUNȚAT LA SUTIEN PE PLAJĂ + ȘI-A ETALAT POSTERIORUL EROTIC)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)