Scandal de proporții la Acces Direct de la Antena 1! Mirela Vaida a amenințat-o pe Vulpiță că o dă afară: „Ce faci tu este o aroganță”

Autor: Daria Popa
Publicat: 29/05/2020 | 20:48
Scandal de proporții la Acces Direct de la Antena 1! Mirela Vaida a amenințat-o pe Vulpiță că o dă afară: „Ce faci tu este o aroganță”

Nicio zi fără Vulpița și Viorel și nicio zi fără ceartă la Acces Direct! Astăzi, Mirela Vaida a pus-o din nou la punct pe Veronica Stegaru, după ce aceasta l-a luat peste picior pe Viorel și l-a tratat cum nu se poate mai urât, în direct. 

Vulpița a fost aspru criticată de Mirela Vaida, la Acces Direct și totul a pornit, ca de fiecare dată, din cauza comportamentului Veronicăi Stegaru.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A SEMNAT PRIMUL CONTRACT DE MUNCĂ, PLÂNGÂND! VIOREL, FOC ȘI PARĂ PE REUȘITA SOȚIEI: „NU ARE NICIUN DREPT”

Mirela Vaida a fost extrem de deranjată de faptul că Vulpița îi la peste picior pe Viorel și se comportă urât cu el, așa că a amenințat-o că o dă afară din platou.

„Veronica! Vrei să te dau afară? Vezi că obrăznicia ta nu-ți face bine și nu-ți stă bine. Ceea ce faci tu este o aroganță, este o obrăznicie nejustificată, pentru că el poate nu are dreptate când te acuză cu Rafaelo, dar tu știi foarte bine câte lucruri pentru care te faci vinovată în fața lui ai făcut. Te rog foarte mult să păstrăm măsura. Chiar nu ești în măsură să îl iei tu în râs pe Viorel în momentul ăsta”, i-a spus Mirela Vaida Vulpiței.

NU RATA – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT ÎI PUNE DIN NOU COARNE LUI VIOREL? SOȚUL VERONICĂI O ACUZĂ CĂ S-A SĂRUTAT CU RAFAELO

„Până una alta el a văzut niște gesturi, poate a exagerat, poate că și el a încercat să se răzune pe tine, pentru că trebuia un pic să-și refacă poziția de bărbat în fața și în fața țării, dar felul în care tu te porți cu el nu îți face cinste. Ție ca femeie în primul rând. Să nu mai vorbim că ești soția lui și că ești mama copilului lui. Dacă vrei și chiar nu vă mai înțelegeți puteți să faceți și civilizat ca doi oameni care au trăit împreună și care au încă un copil împreună. Că vreți, că nu vreți, acel copil rămâne al vostru. Te rog să fii puțin mai înțeleaptă și puțin mai chibzuită”, a mai completat Mirela Vaida.

Citește și...