Miss “Planet 2019” l-a combinat pe Domnul Rimă! Primele imagini cu noul cuplu. Cum și-au “oficializat” relația + multe alte detalii

Publicat: 31/05/2020 | 18:39

Da, este oficială relația amoroasă dintre Denisa Hodişan și Flick! Și asta pentru că, după ce și-au ascuns o vreme povestea de dragoste, astăzi, cei doi și-au asumat totul. Vă dezvăluim cum s-a întâmplat asta, dar și alte detalii, inclusiv, primele imagini cu noul cuplu din showbizul românesc.

Citește și: Popescu și Flick se scuză în scandalul donațiilor anti-COVID 19: “A fost o comunicare stângace pentru…” +“Din păcate…”

Flick și Denisa Hodișan, cel mai mai nou cuplu din showbizul românesc

Flick și fotomodelul Denisa Hodişan trăiesc o frumoasa poveste de iubire, pe care azi, 31 mai, au decis să o facă publică. Amândoi au publicat pe conturile lor de Instagram același selfie realizat împreună în mașină, iar celebrul artist a pus la descriere câteva versuri, cum era de așteptat, de altfel: “Mă bucur că timpul zboară, / Să fim liberi iar aș vrea. / Am rămas din primăvară /Cu o mască și cu ea”. Printre primii care i-au lăsat un comentariu prietenului său se numără Codin Maticiuc. Afaceristul i-a scris: “Băi, ce să zic, ai tras un loz bun…”, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Mesajul postat de iubita lui Flick, unul dintre cei mai apreciați oameni de radio, este următorul: “Când se termină pandemia, îmi incepe poezia. #socialdistancing #broughtus #together”. Denisa Hodișan este fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor, Nicolae Hodişan, și, a fost supranumită Miss Planet 2019, după ce a câștigat concursul de frumusețe cu același nume.

Nu rata:  Flick, poezie fabuloasă despre o tânără care s-a îmbogățit din videochat! Fanii Domnului Rimă i-au sărit în cap, iar el le-a răspuns

Flick și Denisa Hodișan și-au asumat relația de dragoste © Instagram
Flick și Denisa Hodișan și-au asumat relația de dragoste © Instagram

Descoperă și: Flick, filmat în ipostaze nemaivăzute în direct la TV! A băgat mopul printre picioarele lui Nasrin Ameri și…

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, Sebastian Andrei Filcea, pe numele de scenă Flick, a publicat și ieri câteva poze cu noua lui iubită, însă… în acelea nu i se vedea fața. Denisa Hodișan are 26 de ani.

Denisa Hodișan s-a iubit cu fostul iubit al Alexandrei Becali

Bruneta sexy s-a iubit cu Mihnea Grigoriu, “ex-ginerele” lui Gigi Becali. Cei doi și-au oficializat relația la finalul lui octombrie 2019, când Denisa Hodișan spunea despre fostul iubit al Alexandrei Becali că este: “My half (n.r.: Jumătatea mea)” sau “Soulmate (n.r.: Sufletul meu pereche)”. Deocamdată, nu se știe ce s-a întâmplat între ei, iar povestea lor de iubire s-a încheiat, deși, unii dintre apropiați îi vedeau împreună pentru totdeauna.

Denisa Hodișan alături de tatăl ei, Nicolae Hodișan, (foto stânga) și împreună cu fratele ei, Bobo Hodișan (foto mijloc). Bruneta și fostul iubit, Mihnea Grigoriu (foto dreapta) © Facebook / Instagram
Denisa Hodișan alături de tatăl ei, Nicolae Hodișan, (foto stânga) și împreună cu fratele ei, Bobo Hodișan (foto mijloc). Bruneta și fostul iubit, Mihnea Grigoriu (foto dreapta) © Facebook / Instagram

Află și: Flick, poezie despre coronavirus: “Nu fugi din carantină, ceilalți nu au nicio vină!”

Denisa Hodișan a câștigat titlul de Miss Planet 2019

Focoasa brunetă a fost desemnată toamna trecută Miss Planet 2019, iar la scurt timp după ce a câștigat concursul de frumusețe, ea a transmis un mesaj. “Azi, am pus România în TOPUL Planetei!! 19.10.2019 Romania, reprezentată cu mândrie de către mine, a câștigat marele titlu MISS PLANET 2019!!! ??♥️?”, a scris tânăra vedetă pe pagina sa oficială de Facebook.

Celebra competiție a fost organizată anul trecut în Tbilisi, Georgia. În cadrul unui interviu oferit după ceremonia de premiere, frumoasa româncă a mărturisit: Mă simt foarte mândră de mine! Mai ales pentru că lucrez cu copiii şi îi ajut să ajungă în top, să fie cunoscuţi internaţional şi împreună promovăm România. Acum am demonstrat că fac un lucru bun, nu doar cu copiii, dar şi eu însămi. În ziua finalei, am postat pe reţele de socializare un simplu mesaj: «Azi am pus România în topul Planetei! 19.10.2019. România, reprezentată cu mândrie de către mine, a câştigat marele titlu Miss Planet 2019». Când am avut interviul în faţa juriului, unde trebuie să-ţi faci o prezentare personală, pe care nu am pregătit-o de acasă, le-am spus că am 26 de ani şi ultimii zece de ani din viaţă mi i-am petrecut pe scenă. Simt că acesta este şi motivul pentru care m-am născut. Să fiu pe scenă. Şi în ultimii patru ani, am promovat genul acesta de modelling şi concursuri de miss cu copiii. Le-am spus membrilor din juriu că eu consider că am toate calităţile să câştig şi sper că şi ei cred la fel. Au fost de acord, relatează Agerpres.

În urmă cu trei ani, Denisa Hodișan a câștigat Miss Balcani 2017, însă, fericitul eveniment a fost umbrit de anumite regrete pe care le-a dezvăluit public.