Flick, filmat în ipostaze nemaivăzute în direct la TV! A băgat mopul printre picioarele lui Nasrin Ameri și…

Publicat: 26/06/2019 | 12:40

Flick a fost filmat în ipostaze nemaivăzute în direct la TV! La un moment dat, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars împreună cu Nasrin Ameri și Răzvan Popescu, carismaticul prezentator a luat un mop și l-a băgat printre picioarele focoasei brunete. Scenele care s-au derulat în platoul de televiziune i-au amuzat atât pe colegii săi, cât și pe telespectatori.

Citește și: Flick i-a aruncat cuvinte grele lui Speak: ”Să te duci dracu’!” Care a fost motivul

Flick, provocat de Speak să dea cu mopul în direct la TV

Flick și bunul lui prieten, Speak, își lansează în această perioadă provocări care de care mai incitante și mai hazlii. În urmă cu câteva ore, cântărețul i-a spus că trebuie să spele cu mopul platoul matinalului de la Antena Stars. Domnul Rimă n-a stat prea mult pe gânduri și a executat porunca în timp ce Nasrin Ameri şi Răzvan Popescu le prezentau telespectatorilor imagini din casa “Dragoste fără secrete”. Și, la un moment dat, el a băgat mopul chiar și printre picioarele frumoasei brunete… pentru că nu voia să lase niciun centimetru din platou nespălat de el.

Citește și: Flick a dat din casă! Ce zice despre nuntă și copil

Flick i-a impus lui Speak să își schimbe radical look-ul azi

La scurt timp după ce matinalul s-a încheiat, Flick i-a lansat lui Speak o poruncă de zile mari: să se vopsească alb! “Putregaiule, am rezolvat problema, ți-ai bătut joc de mine, am spălat pe jos în direct, în emisiune, inclusiv printre picioarele coprezentatoarei… Și, teoretic, e rândul meu să-ți dau o provocare, pe care ți-o dau chiar acum. (…). Mi-am adus aminte că săptămâna trecută m-ai pus să mă dau cu toate alea în cap (…). Ei bine, provocarea pentru tine este (…): să te vopsești alb, alb! Dar cu toate alea, cu decolorat, cu toate alea (…).”, a spus Domnul Rimă într-o postare făcută pe Insta Story.

Speak a primit imediat mesajul prietenului său și a fost revoltat de porunca primită. Cu câteva minute înainte să intre în salonul de înfrumusețare, artistul a spus: “Nesimțitule! Deci, eu ți-am dat așa… ușor, nu cu… pe bune! Nu vopsit pe bune! Hai, că n-am ce să fac”.

Citește și...