Tragedie în modeling. Finalistă la ”Miss Universe”, găsită moartă! Avea 23 de ani

Publicat: 25/05/2020 | 10:40
Tragedie în modeling. Finalistă la ”Miss Universe”, găsită moartă! Avea 23 de ani

Tragedie în modeling! O finalistă a concursului ”Miss Universe”, în vârstă de doar 23 de ani, a fost găsită moartă. Circumstanțele decesului nu se cunosc, potrivit nypost.com.

CITEȘTE ȘI: „MANECHINA LUI BOTE” EXPLICĂ RELAȚIA CU INTERLOPUL. “ÎI MAI SPUNEAM ANUMITE LUCRURI LA NERVI, CA SĂ ÎL OFTIC” + “NU CRED CĂ…”

Amber-Lee Friis, din Noua Zeelandă, este manechinul care a fost găsită fără suflare, iar trista veste a fost dată de directorul general al „Miss World”, printr-o postare pe Facebook. „În mod tragic a murit ieri. Lumea este un loc mai mic, fără ea. Era cinstită, avea o energie pe care puțini o au. Ne-a plăcut de ea, am respectat-o și ne bucurăm să o numim prietenă și după ce s-a terminat competiția. Odihnește-te în pace. Ne-ai părăsit prea devreme”, a scris directorul.

Agenția la care lucre modelul a confirmat vestea tragică

Agenția de modeling la care lucra Amber-Lee Friis a confirmat moartea tinerei de 23 de ani. „Cu o tristețe imensă, recunoaștem trecerea în neființă a frumoasei și talentatei Amber-Lee Friis”, a precizat un reprezentant al agenției.

NU RATA: CELEBRA MANECHINĂ “PLAYBOY” A PIERDUT (PARȚIAL) “RĂZBOIUL” CU EX-IUBITUL MILIONAR. JUDECĂTORII AU DECIS CĂ…

Frumoasa Friis a fost una dintre cele 20 de manechine finalist la celebrul concurs „Miss Universe”, din Noua Zeelandă. „Toate aceste fete frumoase merită un fel de coroană. Nu ați crede câți prieteni mi-am făcut. Sunt recunoscătoare. Amintirile mele nu vor muri niciodată”, spunea Amber-Lee Friis în 2018.

O versiune oficială despre cum s-a petrecut tragedia nu există, anchetatorii făcând, la ora aceasta, cercetări în acest sens.