EXCLUSIV. Ce a putut să pățească manechinul terorizat de ”fantomă” întrece orice imaginație: ”Sunt singură cu un copil, salariată, găsim și noi un tătic?” Cum i s-a înscenat totul

Publicat: 02/06/2020 | 16:20

Adela Chirică a mai primit o lovitură, la scurt timp după ce s-a dus la Poliție și a reclamat că este terorizată de o lună prin mesaje pe rețeaua de soclalizare. La nici câteva ore după ce a făcut plângerea, s-a trezit cu fotografia ei și a lui Davis pe un site de anunțuri matrimoniale! CANCAN.RO vă prezintă detaliile uluitoare!

CITEȘTE ȘI: MANECHINUL S-A SĂTURAT DE AMENINȚAREA „FANTOMEI” ȘI I-A FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE. „DEJA A DEVENIT UN PERICOL PUBLIC”

Cutremurătoare sunt mesajele pe care Adela Chirică le primește de aproximativ o lună, când o ”fantomă”, așa cum a numit-o site-ul nostru, pentru că nu se știa despre cine e vorba, i-a vorbit numai de cancer și de moarte. A blestemat-o, i-a prezis ce e mai rău pe lume. Și nu numai pe ea, ci și pe Davis, băiețelul care suferă de Sindromul Dravet. A păsuit-o o perioadă, fiindu-i milă pentru că, după cum Adela ne-a mărturisit, are probleme grave de sănătate, dar totul până la un punct. Deranjată și chiar speriată de ce i se întâmplă, Adela a făcut plângere la Poliție, dar și la locul de muncă al femeii pe care prietenele ei au identificat-o. Lovitura avea să vină la câteva ore după sesizări!

Manechinul terorizat de ”fantomă” s-a trezit cu pozele ei pe un site matrimonial

Adela Chirică s-a trezit cu fotografia ei pe un cont cu numele Ana Maria pe un site de anunțuri matrimoniale! ”Leșin! Mi se folosesc pozele pe site-uri matrimoniale! Nu mai pot! Este un cont creat acum, e nou, mi-a trimis o prietenă toată nebunia asta”, a fost reacția Adelei la aflarea veștii. Sigur, sunt semne de întrebare pentru fostul manechin, acum președinte al Asociației pentru Sindromul Dravet și Alte Epilepsii Grave. Să fie aceeași ”fantomă” care a înnebunit-o vreme de o lună? Mai ales că acest cont a fost creat la scurt timp după sesizările făcute la Poliție și la locul de muncă al acesteia. Rămâne, deocamdată, dilemă.

VEZI AICI: MILIONARUL A “PACTIZAT” CU FOSTA LOGODNICĂ, IAR NOI AVEM TERMENII ÎNȚELEGERII!

Dar ce scrie acolo este uluitor! Sunt date exacte despre Adela, doar că e un mesaj pe care ea niciodată nu l-ar pronunța: ”Neața, sunt singură cu un copil. Salariată, mi-l cresc singură. Găsim și noi un tătic?” Aceasta este descrierea de pe contul creat marți, 2 iunie, poziționat deasupra fotografiei în care apare Adela la volan, iar pe bancheta din spate, Davis. A avut o reacție rapidă. A scris către adminul site-ului care se descrie a fi unul de divertisment, dar și pentru ”găsirea sufletului pereche”. Dar a făcut, o nouă sesizare, și la Poliție. Între timp, Facebook-ul a blocat-o pe ”hoața de identitate”.

Citește și...