Anda Adam a apărut pe plajă fără soț. Am filmat-o cum s-a hârjonit în apă cu…

Publicat: 21/07/2020 | 00:06

Anda Adam pare să alimenteze zvonurile conform cărora a pus capăt mariajului cu Sorin Andrei Nicolescu. Vedeta a petrecut și a făcut senzație alături de o prietenă pe litoralul românesc. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate imaginile. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri că Anda Adam ar divorța de partenerul și tatăl copilului ei,  Sorin Andrei Nicolescu. Cu toate că a negat vehement despărțirea, cântăreața pare că alimentează speculațiile cu privire la mult discutatul divorț. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM E “ȘEFĂ DE ȘANTIER”. A INVESTIT ÎNTR-UN CARTIER DE VILE ȘI… “MI-AM DAT SEAMA CĂ…”)

Weekendul trecut, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Anda Adam pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, acolo unde, în mod surprinzător, a petrecut fără soț, în compania unei prietene. Din câte se pare, vedeta a orchestrat o mică escapadă la mare doar cu prietenii.

Au încercat marea cu degetul, la propriu

După ce s-au lăsat mângâiate de soare, vedeta și una dintre prietenele ei au decis să intre în mare, pentru o scurtă bălăceală. Repriza de răcorire s-a dovedit un veritabil show. Și asta pentru că atât Anda Adam, cât și prietena ei au atras privirile tuturor cu formele lor senzuale. (VEZI ȘI: ANDA ADAM ÎI DĂ LOVITURA DE GRAŢIE LUI SORIN NICOLESCU! CUI ÎI RĂMÂNE BMW I8 DE 150.000 DE EURO. FOTO)

Anda Adam alături de o prietenă extrem de sexoasă

Cu toate că a ales să poarte unul dintre cele mai sexy și minuscule costume de baie, care-i punea în evidență fizicul bine definit, atunci când a decis să intre în mare, Anda Adam a ținut să-și ascundă posteriorul cu un pareo. Cele două frumuseți care au atras atenția tuturor reprezentanților sexului tare au intrat doar „de fațadă” în marea învolburată. Semn că apa nu avea o temperatură pe placul celor două.  Cu pași de gazelă, Anda Adam și prietena ei s-au întors pe șezlong, acolo unde au continuat șueta la un pahar de Martini Fiero, una dintre cele apreciate băuturi de pe litoral în această vară. (NU RATA: ANDA ADAM NEAGĂ DIVORŢUL DE SORIN NICOLESCU, DAR E TOTUL CLAR! DOVADA CĂ S-AU DESPĂRŢIT)

Anda Adam și prietena ei au încins atmosfera pe litoral

Și-a personalizat „bijuteria” pe patru roți

Recent, blondina și-a personalizat BMW-ul i8, iar acum, cu siguranță, nu are cum să treacă neobservată în trafic. Chiar dacă și-a luat o mașină electrică de ultimă fiță, Anda Adam nu se dezminte și a dorit să-și pună ”amprenta”. Așa se face că artista și-a dus bolidul de lux la un atelier din București, acolo unde specialiștii au făcut ce au știut ei mai bine. I-au colantat mașina, dar nu oricum. BMW-ul Andei a ”primit” o haină nouă, de care artista e foarte mândră.

Pe lângă grafica senzațională, pe mașină și-au găsit locul și câteva elemente ce par să o reprezinte pe artistă. Pe portiere sunt inscripționate inițialele vedetei, pe care aceasta le are tatutate și pe unul dintre degete, iar pe capotă stă desenat un măr. Cu trimitere către ”mărul lui Adam”. Ce-i drept, investiția vedetei se justifică pe deplin și asta pentru că mașina va atrage de acum toate privirile.

Anda Adam s-a bălăcit în marea învolburată

Anda și Sorin s-au căsătorit după un an de relație

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.