Anda Adam îi dă lovitura de graţie lui Sorin Nicolescu! Cui îi rămâne BMW i8 de 150.000 de euro. FOTO

Publicat: 03/07/2020 | 10:52

Anda Adam se află, în prezent, într-o situației dedicată. Artista pare a fi în prag de divorț de Sorin Niculescu. Nu mai purta verighetă, l-a scos pe soțul ei de pe toate rețelele sociale și tot în acea sferă fanii nu mai regăseau nicio fotografie cu cei doi.

Întrebată despre presupusa despărțire, cântăreața a declarat că nu vrea să dea curs provocărilor. Potrivit Impact.ro, săptămâna asta s-a trecut la detaliile despărțirii, căci divorțul se va concretiza fără dubii. În cazul rupturii, BMW i8 de 150.000 de euro îi va rămâne Andei pentru că bolidul este pe numele ei.

Citește și: Anda Adam, primele declarații după ce s-a spus că a depus actele de divorț: “Eu acum sunt cu Evelin…”

Primele declarații despre divorț

Artista a negat despărțirea de partenerul ei de viață, precizând că nu a depus actele la notar și nici nu a stabilit cu soțul ei pensia alimentară pe care trebuie să i-o dea fiicei sale, Evelyn. Anda Adam a declarat că relația lor merge mai departe, zvonurile fiind unele false.

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat.

Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine”, a declarat vedeta pentru Wowbiz.ro.

O nuntă ca în povești

Nunta Andei Adam cu Sorin Andrei Niculescu a fost una de vis, frumoasa blondină fiind însărcinată în clipa în care a spus „Da” , însă nu a recunoscut acest lucru decât o lună mai târziu. Ceremonia religioasă a fost una fabuloasă la care au luat parte sute de invitați.

Nu rata: Anda Adam neagă divorţul de Sorin Nicolescu, dar e totul clar! Dovada că s-au despărţit

Fetița celor doi, Evelin, a venit pe lume la doar câteva luni de la nuntă. Ea s-a născut pe 30 noiembrie, în ziua de Sfântul Andrei, Claudiu Niculescu fiind extrem de nerăbdător să îi vadă chipul și să o țină în brațe.