Anda Adam, primele declarații după ce s-a spus că a depus actele de divorț: “Eu acum sunt cu Evelin…”

Publicat: 02/07/2020 | 23:35

Cântăreața Anda Adam a făcut primele declarații după ce s-a spus că a depus actele de divorț. Ea și soțul său, Andrei Sorin Nicolescu, s-au căsătorit în urmă cu aproape cinci ani, iar fructul iubirii lor, Evelin, a venit pe lume la șase luni de la superba nuntă pe care au avut-o. 

Descoperă și: Top 50 sexy-vedete în cele mai senzuale costume de baie. Pe ce poziții sunt Ilinca Vandici, Inna, Anda Adam sau Loredana Chivu

Anda Adam, primele declarații după ce s-a spus că a depus actele de divorț

În vârstă de 40 de ani, Anda Adam a acceptat să vorbească în cadrul unui interviu telefonic despre un subiect sensibil din viața oricărei femei: divorțul de partenerul ei de viață, Andrei Sorin Nicolescu și, totodată, tatăl fiicei sale. Spre surprinderea unora, artista a negat categoric dezvăluirile făcute de surse din anturajul familiei sale, care au spus că cei doi nu mai formează un cuplu și se pregătesc pentru despărțirea oficială, cu acte.

“Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, Doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelin, vorbesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, a declarat cântăreața pentru publicația VIVA!.

Nu rata: Anda Adam vorbește în premieră despre tensiunile din cuplu. “Nu mi-e frică de divorț. Mi-am asumat că…”

Anda Adam și Andrei Sorin Nicolescu au renunțat la verighete și…

Pe de altă parte, vă reamintim că cei doi părinți nu s-au mai afișat atât de mult timp împreună, iar pozele Andei Adam alături de soțul ei sunt aproape inexistente pe conturile de socializare. În plus, cântăreața și Andrei Sorin Nicolescu nu se mai urmăresc pe social media și au renunțat la verighete.

Vezi și: Anda Adam și-a “tunat” BMW-ul i8 de 150.000 €. Avem primele imagini cu noua “față” rebelă a bolidului