Problemele de sănătate nu-i dau pace! După ce medicii i-au spus dat veşti triste, Mara Bănică a ajuns de urgenţă în mâinile specialiştilor

Autor:
Publicat: 01/11/2017 | 13:59

La nici o săptămână de când a fost operată de urgenţă la un picior, Mara Bănică a chemat alarmată ambulanţa. Jurnalista se afla în platoul de la "Acces Direct", după ce a mărturisit că are palpitaţii şi şi-a rugat colegii să sune imediat la serviciul unic de urgenţă 112.

Cum alarma s-a dat în cadrul emisiunii care era în direct, Mirela Vaida s-a îngrijorat pentru colega sa.

“Vreau să vă spun că Mara Bănică, a noastră colegă se află într-o cameră aici, unde a venit deja o ambulanţă. Şi chiar aş vrea să văd dacă e totul în regulă, dacă putem avea vreo informaţie, pentru că înţeleg acum că ea e chiar în ambulanţă acum, se fac investigaţii. (…).”, a spus prezentatoarea de la „Acces Direct”.

Problemele de sănătate ale Marei Bănică au apărut la nici măcar o săptămână de când ea a suferit o intervenţie chirurgicală la picior, după ce a călcat strâmb imediat ce a coborât de pe un scaun în timp ce se afla la cabina de machiaj. După operaţie, medicii i-au dat veşti cumplite: peste şapte sau opt ani va fi nevoită să îşi pună o proteză, pentru că altfel riscă să nu poată merge mai mult de o oră.

„Măi, mă simt mai bine, eu am avut o fractură de călcâi acum 13 ani, mai aveam dureri de la vreme. (…). Am călcat foarte strâmb c\nd m-am dat jos de pe scaunul de la machiaj (…), eu  nu m-am dat seama de disctanţă şi (…), am călcat, eu neştiind că mi-am rupt cartilagiu. Sentimentule era aşa: o mie de cuţite îmi trec prin gleznă. (…). În şapte-opt ani voi ajunge la o proteză la picior. Eh, nu o să mă retrag, dar mi-a spus că am încredere în medici (…). Şi dacă o să fie să nu mai pot merge decât o oră, asta e, sunt fericită că trăiesc. (…).”, a mărturisit Mara Bănică în cadrul unei emisiuni TV săptămâna trecută.

Pe 26 octombrie, Mara Bănică a intrat în sala de operaţii, după ce a călcat strâmb cu piciorul stâng.

Citeşte şi: FOTO / Mara Bănică a primit veşti teribile de la medici, după ce a fost operată la picior: „Am avut o fractură la călcâi…”. Riscă să nu mai poată merge

În trecut, jurnalista s-a confruntat şi cu sinuzită. Atunci medicii i-au recomandat să fie atentă la ce mănâncă şi să urmeze cu stricteţe tratamentul recomandat.

Am plecat într-o fugă spre spital. Nu puteam să stau de durere. După ce mi-au dat tratamentul, m-au trimis acasă, urmând să aştept efectul pastilelor. Nu îmi trecea sub nicio formă, puteam sta doar în fund, pe marginea patului. Medicii nu au ce să îmi facă. Pe la patru dimineaţa, după toate pastilele luate, am reuşit să mă întind în pat, iar atunci am simţit o explozie în cap. Mi s-a spart punga de puroi. Atunci am simţit o eliberare. Încă elimin puroiul, după ore bune de când mi s-a întâmplat totul”, a mai spus Mara Bănică la acea vreme.

Citeşte şi: Mara Bănică, probleme mari de sănătate! Anunţul făcut de vedeta TV: „Medicii nu au ce să îmi facă!”