ProTV, zdrobit de Antena 1 la audiențe în plină pandemie de coronavirus! Ce au preferat românii să urmărească în izolare

Publicat: 02/04/2020 | 17:15
ProTV, zdrobit de Antena 1 la audiențe în plină pandemie de coronavirus! Ce au preferat românii să urmărească în izolare

Show Asia Express de la Antena 1 a înregistrat audiențe record, cele mai mari de la lansarea sa pe post. Emisiunea prezentată de Gina Pistol a fost urmărită miercuri seară de 1,8 milioane de telespectatori, în fiecare minut. În minutul de aur, de la ora 22:38, pe Antena 1 erau aproximativ 2,2 milioane de privitori.

De altfel, Pro TV și Kanal D s-au bătut pentru locul doi, pe care l-au ocupat, pe rând, în funcție de target.

Asia Express s-a bătut cot la cot cu Gospodar fără pereche de la ProTv (20:30) și Știrile Pro TV de Noapte (22:15)
Mă numesc Zuleyha de la Kanal D (20:00) și Bravo, ai stil!, tot de la Kanal D (22:00).

Clasamentul la capitolul știri

La știri cele mai urmărite posturi la nivelul național au fost Antena 3 și România TV (pe național și urban). Digi 24 s-a clasat pe locul cinci, sub Antena 3, pe comercial (unde România TV a coborât sub locul cinci).

Vă prezentăm în continuare audiențele obținute de show-ul Asia Express, aseară, 1 aprilie, date de Pagina de media.

NAȚIONAL. Asia Express a fost, aseară, cel mai urmărit program de la TV. Antena 1 a adunat cifre record, cu emisiunea produsă de Mona Segall. Au fost chiar cele mai bune cifre de la debutul emisiunii în România.

Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Asia Express, în fiecare minut.

Pe locul secund s-a clasat Kanal D, cu o medie de 1,4 milioane de telespectatori, în fiecare minut, pe interval.

Locul trei a fost ocupat de Pro TV, care a înregistrat o medie de aproape 1,4 milioane de privitori, când la TV era Asia Express.

Posturile de știri România TV (520.000 de privitori) și Antena 3 (513.000) au ocupat locurile patru și cinci.

URBAN. Și oamenii de la orașe s-au uitat la show-ul prezentat de Gina Pistol. Aproape un milion de persoane, din mediul urban, au urmărit, în fiecare minut, Asia Express.

Kanal D a fost următorul post clasat pe interval. A adunat o medie de 650.000 de telespectatori pe minut.

Podiumul a fost completat de Pro TV, cu cifre la jumătate față de Antena 1. Postul TV a scos o medie de aproape jumătate de milion de urmăritori, pe interval.

Antena 3, cu 360.000 de privitori pe interval, a trecut pe patru, peste România TV (260.000).

Ce au urmărit tinerii

Tinerii au fost în număr mare cu ochii pe Asia Express. Antena 1 a fost lider și pe segmentul comercial, unde a avut cifre duble față de Pro TV și Kanal D.

Postul Intact a înregistrat o medie de peste jumătate de milion de telespectatori pe minut.

Pro TV a fost pe doi, cu 225.000 de privitori pe interval. Podiumul a fost completat de Kanal D, care a adunat 180.000 de tineri, când la TV era Asia Express.

Antena 3 a fost pe locul patru, cu o medie de audiență de 90.000 de privitori, urmat de Digi 24, care a avut 70.000 de privitori pe interval.