Oana Zăvoranu a fost ani buni în război cu mama ei, însă a trecut peste după moartea Mărioarei,  deşi mulţi credeau că asta nu se va întâmpla vreodată. Bruneta a mărturisit pentru CANCAN.ro ce a făcut-o să ia această decizie.(Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Oana şi Mărioara s-au duşmănit mult timp, iar cele două şi-au aruncat cuvinte grele de-a lungul anilor, în mare parte din cauza averii. S-a spus după ce Mărioara a murit din cauza unei boli necruţătoare că fiica ei nu va participa la înmormântare. Sau că nu va permite ca Mărioara să fie îngropată în cimitirul pe care aceasta îl avea, însă lucrurile au stat exact invers. ”Am trecut peste neînţelegerile  pe care le-am avut  cu Mărioara, ce-a fost, a fost!. Ştiu că mulţi cred că sunt o femeie fără suflet, însă nu este deloc aşa. Eu şi cu Mărioara am avut multe neînţelegeri, ne-am certat în trecut, însă nu din cauza mea. Mereu mi-am iubit părinţii”, a declarat Oana Zăvoranu pentru CANCAN.ro. (CE REACŢIE A AVUT OANA DUPĂ CE A CÂŞTIGAT PROCESUL CU LAZARUS)

Zăvo merge frecvent la mormântul mamei sale
Zăvo merge frecvent la mormântul mamei sale

Bruneta spune că merge frecvent la mormântul Mărioarei, însă a ţinut să fie discretă şi nu a vrut să facă un spectacol din asta. ”Cu siguranţă sunt unii care cred că n-am mai fost la mormântul mamei mele, că am dat-o uitării şi că l-am lăsat în paragină. Cine mă cunoaşte cu adevărat, ştie că nu este aşa. Cimitirul nu mai este al meu, a fost vândut, însă mă îngrijesc de toate. Merg frecvent la Mărioara, îi aprind o lumânare şi mă rog. Tot acolo sunt înmormântaţi şi taţii mei (cel natural şi cel care a adoptat-o), mă rog pentru toţi. Am făcut pomană pentru ei, dar şi pentru mama, aşa este normal. Oana Zăvoranu nu este un om fără suflet, n-o să-şi uite vreodată părinţii”, a mai spus bruneta. (CE A SPUS BRUNETA DUPĂ CE A FOST ELIMINATĂ DE LA UITE CINE DANSEAZĂ)
 

Citeste despre:oana zavoranu bani, oana zavoranu mama


Share On Facebook