Răsturnare de situație! Elena Udrea ar putea fi extrădată împreună cu fiica ei, Eva Maria

Publicat: 09/10/2018 | 23:45
Răsturnare de situație! Elena Udrea ar putea fi extrădată împreună cu fiica ei, Eva Maria

Ipoteza potrivit căreia fostul Ministru al Turismului ar putea fi extrădat din Costa Rica în România împreună cu bebelușul nou-născut a fost lansată de Dragoş Dolănescu. Parlamentarul costarican a făcut mai multe mărturisiri în cadrul unui interviu oferi în această seară.

Citește și: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, despre Elena Udrea: „Are nevoie mare de protecție!”

Răsturnare de situație! Elena Udrea ar putea fi extrădată împreună cu fiica ei, Eva Maria

Elena Udrea se află de aproape o săptămână după gratii și primește aproape în fiecare zi câte o vizită din partea logodnicului ei. Adrian Alexandrov a vorbit cu un reporter Observator trimis în San Jose.

“Foarte probabil o sa fie extradata si ea. O sa dureze mai mult procedura. Dar eu cred, pana la urma, ca tot o sa fie extradata!”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit observator.tv.

Citește și: Elena Udrea, noi dezvăluiri din închisoare! E revoltată de ceea ce i s-a întâmplat

Dacă până acum Udrea se baza pe cetăţenia costaricană a fiicei sale şi pe faptul că autorităţile din San Jose nu despart mama de copil, Dolănescu răstoarnă această variantă.

“Pur si simplu extradeaza mama si fiica. Nu le desparte. Asta e problema, sa nu fie despartie. Sa vedem cum o sa interpreteze judecatorul”, a mai spus parlamentarul din Costa Rica.

Contestaţia Elenei Udrea la arestul decis joi de judecătorii din San Jose va fi discutată zilele următoare.

“Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce momente trece acum. Adică a rezistat mult la tot ce i s-a întâmplat, dar acum, pentru că este vorba de fetiţă, suferă”,a declarat iubitul Elenei Udrea.

Citește și: Interpolul a expus-o mediatic pe Elena Udrea, iar Adrian Alexandrov se teme, acum, pentru viața fetiței sale: ”Toți știu unde locuiesc!”

Între timp, în presa din Costa Rica apar noi dezvăluiri. Udrea şi Bica ar fi ajuns acolo cu ajutorul unei reţele care ar fi sprijinit şi traficanţi de droguri din Columbia. Rețeaua care le-a ajutat pe românce, suspectată că a facilitat cetățenia pentru traficanții de droguri columbieni – este titlul investigaţiei despre Elena Udrea şi Alina Bica, conform sursei citată mai sus. Publicaţia Diario Extra dezvăluie că, în trecut, şi alţi cinci foşti oficiali români sau afacerişti acuzaţi de corupţie ar fi ajuns în San Jose prin intermediul aceleiaşi reţele.