Răsturnare de situaţie! Tuncay, lăsat cu ochii în soare de sexy-asistenta Smaranda

Publicat: 14/05/2017 | 16:00

În ultima perioadă, Tuncay Ozturk şi asistenta lui au fost văzuţi tot mai des împreună, astfel că până la apariţia zvonului că între cei doi ar exista o idilă a mai fost un singur pas. Sandra continuă, însă, conform ultimei fotografii, să se “ascundă” în spatele relaţiei cu iubitul oficial, pe care îl cunoaşte încă de pe vremea când era în liceu. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei fotografii cu iubitul asistentei lui Tuncay Ozturk. Acesta stă zâmbitor, la o terasă, cu o halbă de bere în faţă. Imaginea a fost postată de Sandra pe contul personal de Facebook. Nu este exclus ca ea să fi fost fotograful. “Noroc!”, a scris blonda în dreptul pozei.

Sandra s-a tag-uit apoi alături de iubitul oficial pe site-ul de socializare. Replica acestuia nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi i-a transmis asistentei lui Tuncay Ozturk un mesaj sugestiv. “Noroc sumpo!”, a scris tânărul. Prin această fotografie, Sandra a dorit să înlăture zvonul conform căreia ar avea o relaţie cu fostul soţ al Andreei Marin. (Tuncay şi asistenta sa au ieşit la plimbare. Super fotografii)

Sandra susţine că acesta este iubitul ei oficial şi că nu are nicio relaţie cu Tuncay
Sandra susţine că acesta este iubitul ei oficial şi că nu are nicio relaţie cu Tuncay

 

Speculaţiile referitoare la idila fostului soţ al ”Zânei” cu Sandra au apărut încă dinainte ca el să fi divorţat de Andreea Marin. La vremea respectivă, vedeta TV şi-a apărat soţul, spunând că Sandra este doar asistenta lui. Recent, Tuncay şi asistenta şi-au asumat relaţia cu blonda, (AFLĂ AICI). Sandra a făcut însă zilele trecute o mutare neaşteptată. După cum reiese din poze, s-a întors la iubitul ei.

 

.

Citește și...