SUPER-EXCLUSIVITATE. CANCAN.ro a obţinut primele reacţii de la fostul soţ al Andreei Marin şi actuala lui iubită! Tuncay & secretara şi-au asumat relaţia!

Publicat: 10/05/2017 | 00:00

Gata, nu se mai ascund! După toată ”morişca” de informaţii despre legătura lui Tuncay Ozturk cu Sandra, fostul soţ al Andreei Marin şi asistenta lui au fost filmaţi din nou împreună, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obţinut primele reacţii prin care cei doi şi-au asumat relaţia. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Tuncay Ozturk şi Sandra ies din ce în ce mai des împreună, iar apropierea lor a fost confirmată în cele din urmă. După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în repetate rânduri informaţii despre relaţia fostului soţ al Andreei Marin cu asistenta lui, acum cei doi au avut şi primele reacţii prin care au recunoscut idila.

Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, şi asistenta lui au confirmat idila
Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, şi asistenta lui au confirmat idila

Tuncay Ozturk şi blonda lui au fost filmaţi de CANCAN, site-ul nr. 1 din România, în timpul unei plimbări. În momentul în care reporterul CANCAN.ro i-a salutat şi le-a spus că le stă bine împreună, Tuncay şi Sandra au salutat şi au zâmbit larg. Mai mult decât atât, fizioterapeutul a plecat privirea în pământ şi a zâmbit în continuare ştrengăreşte, fericit că, într-un final, nu mai trebuie să se ascundă.

Speculaţiile referitoare la idila fostului soţ al ”Zânei” cu Tuncay au apărut încă dinainte ca el să fi divorţat de Andreea Marin. La vremea respectivă, vedeta TV şi-a apărat soţul, spunând că Sandra este doar asistenta lui.

Pe de altă parte, la câteva zile după ce a fost anunţat divorţul, Renata a fost surprinsă ieşind, în plină noapte, din clinica lui Tuncay (vezi detalii AICI ).

După ce Renata a ”părăsit peisajul”, Tuncay a început să fie surprins din ce în ce mai des împreună cu Sandra. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce ieşiseră să ia masa în oraş (vezi toate detaliile AICI).

Sandra s-a ”ascuns” mereu în spatele relaţiei cu iubitul oficial, împreună cu care este încă de pe vremea când era la liceu (VEZI AICI amănunte). De prin luna februarie însă, ”blonda lui Tuncay” a încetat să mai posteze poze pe Facebook în care să apară împreună cu acesta.

Citește și...