Acasă » Vedete » Andreea Marin » Am filmat-o în toiul nopţii pe fosta „prinţesă a ţiganilor” în timp ce părăsea imobilul în care locuieşte TUNCAY! RENATA este motivul divorţului ANDREEI MARIN?! „Mi-am dat bluza jos şi…”

Am filmat-o în toiul nopţii pe fosta „prinţesă a ţiganilor” în timp ce părăsea imobilul în care locuieşte TUNCAY! RENATA este motivul divorţului ANDREEI MARIN?! „Mi-am dat bluza jos şi…”

De: Cancan 28/11/2016 | 00:00

Anunţul divorţului Andreei Marin de turcul Tuncay nu a venit cu nicio explicaţie concretă. Şi cum imaginile fac cât o mie de cuvinte, paparazzi CANCAN.RO au obţinut toate probele şi detaliile halucinante despre femeia care pare că i-a luat deja locul Andreei Marin. La fix o lună de când zâna şi medicul turc şi-au spus adio, vă arătăm cărei femei i-a spus Tuncay “bine ai venit!”. Bomba sexy care are mai multe de împărţit cu Tuncay este nimeni alta decât fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, Renata Gheorghe! În ultima lună, Renata a făcut carare spre cabinetul şi domiciliul lui Tuncay. Bruneta a bătut la uşa turcului chiar şi în miezul nopţii, de unde a plecat cam răvăşită, îmbrăcată în capot şi în papuci de casă. Aceasta a mărturisit că merge la Tuncay ca s-o trateze de dureri de şale, însă, şi-a înghiţit limba când i-au fost prezentate şi imaginile în care iese de la el, în toiul noaptii, extrem de răvăşită.
 

Pe porţile emisiunii Andreei Marin intrau, cândva, personaje pe care nimeni nu s-ar fi aşteptat să le vadă. Cam la fel stă treaba acum şi cu porţile cabinetului medical al turcului Tuncay în care şi-a pus amprenta şi Andreea Marin… iar Renata şi-a înfipt adânc tocurile. La 29 de ani, Tuncay Ozturk a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi medici fizioterapeuţi din România, prin prisma diplomelor dobândite şi, mai ales, datorită unei baghete magice a unei zâne care a făcut minuni în promovarea acestuia.

La doar o săptămână de la anunţul Andreei Marin, conform căruia şi-a încheiat socotelile sentimentale cu Tuncay, turcul a început să primească vizite de la una dintre cele mai mediatizate „cadâne”. Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, care între timp i-a devenit fiică vitregă, şi-a făcut drum la „palatul sultanului”. Îmbrăcată ca o adevărată starletă, piele mulată şi tocuri înalte, Renata face primele victime înainte să ajungă pe mâna lui Tuncay. Privirile unor muncitori se lipesc de posteriorul Renatei ca marca de scrisoare. După două ore, atât cât a durat vizita, bruneta părăseşte locul în care Tuncay munceşte dar şi locuieşte.

La începutul săptămânii, paşii brunetei au fost filmaţi din nou intrând în locul în care, se pare, începe să se simtă ca-n basmele cu zâne şi prinţi.

Renata pare chiar mai fierbinte decât gigacaloria din calorifer, după ţinuta extrem de sumară pe care a purtat-o la cea de-a treia vizită… nocturnă! Trecut de ora 1 noaptea, bruneta iese din clădirea fostului soţ al Andreei Marin ca şi cum atunci s-ar fi dat jos din pat. Îmbrăcată doar într-un capot sexy iar în picioare… papuci roz de casă. Mai răvăşită ca niciodată, grăbeşte pasul spre taxiul care o aşteaptă, în timp ce îndeasă nişte lucruri în geanta de firmă. Scena e desprinsă, parcă, din filmele în care amanta părăseşte în fugă locul în care s-a consumat amorul interzis.
Răspunsurile halucinante ale brunetei le aflaţi imediat, însă până atunci, Tuncay trebuie să mai afle că viaţa Renatei e similară cu telenovelele amoroase turceşti în care şi mafioţii au un rol important. Aceasta a concurat, mai întâi, cu propria mama pentru inima prinţului ţiganilor, Leo de la Strehaia. Renata a fost cucerită, apoi de Marco, mezinul clanului Calu, cu vacanţe de lux şi maşini de sute de mii de euro.

După vizitele neobisnuite pe care Renata i le-a facut lui Tuncay, Renata s-a trezit, sâmbătă seara, cu microfonul CANCAN.RO direct sub nas. Dar şi cu probele filmate pe care le-a văzut şi care nu i-au picat deloc bine.
„Am mers la clinică, am făcut o consultaţie, ce implică fiecare procedură. Doar una… că te-ai dus de mai multe ori. Nu doar una, prima dată am fost la consultaţie. În ce limbă aţi vorbit că ştiu că nu vorbeşte româna. Nu, am vorbit în engleză. Aţi fost doar voi doi sau erau mai mulţi medici? Nu, era şi o domnişoară asistentă care a stat cu noi. Una blondă? Da, blondă… E acea blondă care a mai apărut prin presă, Sandra?Nu ştiu exact, nu am urmărit acest subiect ca să-ţi zic… dar era o dră blondă care probabil avea o legătură mai strânsă cu domnul doctor. Adică?  Era puţin mai irascibilă şi tot îşi făcea de lucru în preajma noastră, n-am înţeles ideea dar mă rog, nu asta contează, contează subiectul meu să zic aşa… că nu înţeleg care este problema că am fost la un consult medical şi la nişte terapii. Terapie de suflet? Poate l-ai consiliat tu sentimental. D’aia am venit să te întreb ca nu cumva să publicăm lucruri care n-ar fi adevărate. Am stat două ore pentru că atâta a durat consultaţia, m-a întrebat ce tratamente am folosit, unde am fost, m-am dezbrăcat să mă consulte… Te-a dezbrăcat, în ce sens? Adică mi-am dat bluza jos că trebuia să mă consulte la spate, nu? Ai rămas goală în faţa lui? Mi-am dat bluza jos şi am stat întinsă pe pat cu faţa în jos să poată să mă consulte. Mi-a pipăit spatele în zonele afectate să vadă de unde provin durerile şi să poată să-mi dea un diagnostic.”, a răspuns Renata întrebărilor adresate de realizatorul emisiunii CANCAN.RO.

Coincidenţă, sau nu, Renata şi-a tatuat recent spatele şi braţul cu mesaje siropoase în limba turcă. Două aripi sunt legate de „iubire şi pasiune” iar mâna ei spune „dă-i drumul să plece, mereu se va întoarce”. Tuncay a rămas impresionat de câtă pasiune zace în focoasa brunetă. Renata mai spune că asistenta lui Tuncay, blonda despre care presa a speculat că ar fi motivul despărţirii de Andreea Marin, dădea semne de gelozie. Ba mai mult, aceasta s-ar fi interesat dacă Renata este căsătorită.
„M-a tratat cu o oarecare atitudine mai nepotrivită pentru un pacient care vine la clinică dar e problema domnişoarei. Mi-a dat impresia că ar fi puţin… geloasă, nu ştiu, probabil. Pe domnul doctor nu l-am simţit respingător, este ok ca şi om, este o persoană caldă pot să spun. Avea o poză cu dna Andreea Marin pe birou şi verigheta pe mână. Cum ţi se pare ca bărbat? Dar de ce trebuie să-mi dau eu cu părerea atâta timp cât am fost doar pentru o terapie.„, a mai declarat bruneta.

Renata şi-a înghiţit limba când i-au fost prezentate şi imaginile în care iese de la Tuncay, în toiul nopţii, răvăşită. Bruneta n-a vrut sub nicio formă să elucideze acest mister.
„Nu ştiu ce aţi filmat voi aici, nu am fost eu la clinică că nu se fac tratamente la 1 noaptea. Nu ştiu despre ce vorbiţi… Păi, şi noaptea ce ai făcut, în 22.11, nu eşti tu asta? Ba da, eu sunt, dar nu ştiu în ce ipostază, unde am fost… Nu ştiu, v-am dat explicaţii pentru că aşa mi s-a părut frumos. Renata, aici eşti îmbrăcată de casă, ba mai mult, ai ieşti răvăşită. Nu ştiu ce imagini sunt astea, nu am ce să discut … De ce nu vrei să le lămurim şi pe acestea ca pe celelalte? Nu contează că sunt sau nu eu, contează că lucrurile nu sunt aşa cum le spuneţi voi.”, a spus Renata.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...