Am filmat-o în toiul nopţii pe fosta „prinţesă a ţiganilor” în timp ce părăsea imobilul în care locuieşte TUNCAY! RENATA este motivul divorţului ANDREEI MARIN?! „Mi-am dat bluza jos şi…”

Publicat: 28/11/2016 | 00:00

Anunţul divorţului Andreei Marin de turcul Tuncay nu a venit cu nicio explicaţie concretă. Şi cum imaginile fac cât o mie de cuvinte, paparazzi CANCAN.RO au obţinut toate probele şi detaliile halucinante despre femeia care pare că i-a luat deja locul Andreei Marin. La fix o lună de când zâna şi medicul turc şi-au spus adio, vă arătăm cărei femei i-a spus Tuncay “bine ai venit!”. Bomba sexy care are mai multe de împărţit cu Tuncay este nimeni alta decât fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, Renata Gheorghe! În ultima lună, Renata a făcut carare spre cabinetul şi domiciliul lui Tuncay. Bruneta a bătut la uşa turcului chiar şi în miezul nopţii, de unde a plecat cam răvăşită, îmbrăcată în capot şi în papuci de casă. Aceasta a mărturisit că merge la Tuncay ca s-o trateze de dureri de şale, însă, şi-a înghiţit limba când i-au fost prezentate şi imaginile în care iese de la el, în toiul noaptii, extrem de răvăşită.
 

Pe porţile emisiunii Andreei Marin intrau, cândva, personaje pe care nimeni nu s-ar fi aşteptat să le vadă. Cam la fel stă treaba acum şi cu porţile cabinetului medical al turcului Tuncay în care şi-a pus amprenta şi Andreea Marin… iar Renata şi-a înfipt adânc tocurile. La 29 de ani, Tuncay Ozturk a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi medici fizioterapeuţi din România, prin prisma diplomelor dobândite şi, mai ales, datorită unei baghete magice a unei zâne care a făcut minuni în promovarea acestuia.

La doar o săptămână de la anunţul Andreei Marin, conform căruia şi-a încheiat socotelile sentimentale cu Tuncay, turcul a început să primească vizite de la una dintre cele mai mediatizate „cadâne”. Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, care între timp i-a devenit fiică vitregă, şi-a făcut drum la „palatul sultanului”. Îmbrăcată ca o adevărată starletă, piele mulată şi tocuri înalte, Renata face primele victime înainte să ajungă pe mâna lui Tuncay. Privirile unor muncitori se lipesc de posteriorul Renatei ca marca de scrisoare. După două ore, atât cât a durat vizita, bruneta părăseşte locul în care Tuncay munceşte dar şi locuieşte.

La începutul săptămânii, paşii brunetei au fost filmaţi din nou intrând în locul în care, se pare, începe să se simtă ca-n basmele cu zâne şi prinţi.

Renata pare chiar mai fierbinte decât gigacaloria din calorifer, după ţinuta extrem de sumară pe care a purtat-o la cea de-a treia vizită… nocturnă! Trecut de ora 1 noaptea, bruneta iese din clădirea fostului soţ al Andreei Marin ca şi cum atunci s-ar fi dat jos din pat. Îmbrăcată doar într-un capot sexy iar în picioare… papuci roz de casă. Mai răvăşită ca niciodată, grăbeşte pasul spre taxiul care o aşteaptă, în timp ce îndeasă nişte lucruri în geanta de firmă. Scena e desprinsă, parcă, din filmele în care amanta părăseşte în fugă locul în care s-a consumat amorul interzis.
Răspunsurile halucinante ale brunetei le aflaţi imediat, însă până atunci, Tuncay trebuie să mai afle că viaţa Renatei e similară cu telenovelele amoroase turceşti în care şi mafioţii au un rol important. Aceasta a concurat, mai întâi, cu propria mama pentru inima prinţului ţiganilor, Leo de la Strehaia. Renata a fost cucerită, apoi de Marco, mezinul clanului Calu, cu vacanţe de lux şi maşini de sute de mii de euro.

După vizitele neobisnuite pe care Renata i le-a facut lui Tuncay, Renata s-a trezit, sâmbătă seara, cu microfonul CANCAN.RO direct sub nas. Dar şi cu probele filmate pe care le-a văzut şi care nu i-au picat deloc bine.
„Am mers la clinică, am făcut o consultaţie, ce implică fiecare procedură. Doar una… că te-ai dus de mai multe ori. Nu doar una, prima dată am fost la consultaţie. În ce limbă aţi vorbit că ştiu că nu vorbeşte româna. Nu, am vorbit în engleză. Aţi fost doar voi doi sau erau mai mulţi medici? Nu, era şi o domnişoară asistentă care a stat cu noi. Una blondă? Da, blondă… E acea blondă care a mai apărut prin presă, Sandra?Nu ştiu exact, nu am urmărit acest subiect ca să-ţi zic… dar era o dră blondă care probabil avea o legătură mai strânsă cu domnul doctor. Adică?  Era puţin mai irascibilă şi tot îşi făcea de lucru în preajma noastră, n-am înţeles ideea dar mă rog, nu asta contează, contează subiectul meu să zic aşa… că nu înţeleg care este problema că am fost la un consult medical şi la nişte terapii. Terapie de suflet? Poate l-ai consiliat tu sentimental. D’aia am venit să te întreb ca nu cumva să publicăm lucruri care n-ar fi adevărate. Am stat două ore pentru că atâta a durat consultaţia, m-a întrebat ce tratamente am folosit, unde am fost, m-am dezbrăcat să mă consulte… Te-a dezbrăcat, în ce sens? Adică mi-am dat bluza jos că trebuia să mă consulte la spate, nu? Ai rămas goală în faţa lui? Mi-am dat bluza jos şi am stat întinsă pe pat cu faţa în jos să poată să mă consulte. Mi-a pipăit spatele în zonele afectate să vadă de unde provin durerile şi să poată să-mi dea un diagnostic.”, a răspuns Renata întrebărilor adresate de realizatorul emisiunii CANCAN.RO.

Coincidenţă, sau nu, Renata şi-a tatuat recent spatele şi braţul cu mesaje siropoase în limba turcă. Două aripi sunt legate de „iubire şi pasiune” iar mâna ei spune „dă-i drumul să plece, mereu se va întoarce”. Tuncay a rămas impresionat de câtă pasiune zace în focoasa brunetă. Renata mai spune că asistenta lui Tuncay, blonda despre care presa a speculat că ar fi motivul despărţirii de Andreea Marin, dădea semne de gelozie. Ba mai mult, aceasta s-ar fi interesat dacă Renata este căsătorită.
„M-a tratat cu o oarecare atitudine mai nepotrivită pentru un pacient care vine la clinică dar e problema domnişoarei. Mi-a dat impresia că ar fi puţin… geloasă, nu ştiu, probabil. Pe domnul doctor nu l-am simţit respingător, este ok ca şi om, este o persoană caldă pot să spun. Avea o poză cu dna Andreea Marin pe birou şi verigheta pe mână. Cum ţi se pare ca bărbat? Dar de ce trebuie să-mi dau eu cu părerea atâta timp cât am fost doar pentru o terapie.„, a mai declarat bruneta.

Renata şi-a înghiţit limba când i-au fost prezentate şi imaginile în care iese de la Tuncay, în toiul nopţii, răvăşită. Bruneta n-a vrut sub nicio formă să elucideze acest mister.
„Nu ştiu ce aţi filmat voi aici, nu am fost eu la clinică că nu se fac tratamente la 1 noaptea. Nu ştiu despre ce vorbiţi… Păi, şi noaptea ce ai făcut, în 22.11, nu eşti tu asta? Ba da, eu sunt, dar nu ştiu în ce ipostază, unde am fost… Nu ştiu, v-am dat explicaţii pentru că aşa mi s-a părut frumos. Renata, aici eşti îmbrăcată de casă, ba mai mult, ai ieşti răvăşită. Nu ştiu ce imagini sunt astea, nu am ce să discut … De ce nu vrei să le lămurim şi pe acestea ca pe celelalte? Nu contează că sunt sau nu eu, contează că lucrurile nu sunt aşa cum le spuneţi voi.”, a spus Renata.

Citește și...