Râzi cu lacrimi! Ce au făcut doi tineri din Brăila azi-noapte, speriați de cutremur. Imaginile au devenit virale în România

Publicat: 31/01/2020 | 10:53
Râzi cu lacrimi! Ce au făcut doi tineri din Brăila azi-noapte, speriați de cutremur. Imaginile au devenit virale în România

Cutremurul care a avut loc, azi-noapte, în România – 5,2 grade pe scara Richter, conform informațiilor furnizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului –  a provocat și momente de panică, însă a oferit și unele imagini absolut memorabile.

Raed Arafat a declarat că au fost raportate două apeluri la numărul de urgență 112, iar doi tineri din Brăila – speriați de cutremur – au decis să ia o măsură surprinzătoare. Ideea lor a devenit virală, fiindcă respectivii au zbughit-o din casă… cu Playstation-ul după ei. Iar după ce au ajuns afară și s-au simțit în siguranță, au continuat să joace, stând în picioare, FIFA.

”Am fugit de cutremur 🤣”, a scris unul dintre cei doi ”descurcăreți” în mediul online, iar fanii s-au amuzat copios. ”Si cand credeam ca le-am vazut pe toate…😂😂”, ”Vi se trage de la cutremur”, ”Te-a ajiutat Dumnezeu 🙊🙈🙉”, au fost doar trei dintre comentariile postate pe respectiva pagină de socializare.

Citește și...