Reacţia lui Marius Niculae la mesajul acid al lui Mihai Bendeac, după ce fostul dinamovist a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi! Comentariul a fost şters, dar avem dovezi: „Când te văd, îţi dau o flegmă între ochi”

Publicat: 23/12/2017 | 21:14

La scurt timp după ce a aflat că Mihai Bendeac l-a făcut de ruşine în faţa lumii internauţilor, Marius Niculae i-a lăsat un comentariu la postare. Şi, când a realizat că a făcut o gafă cu cele scrise, fostul fotbalist, care a jucat la Dinamo, a şters imediat mesajul pe care îl scrisese. Chiar şi aşa, fostul sportiv tot a fost taxat de internauţi şi avem dovezile.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, mesaj acid pentru un fotbalist celebru, după ce şi-a parcat bolidul pe locul destinat persoanelor cu handicap: „A jucat la Dinamo. Sigur are o concepţie despre fizicul uman, un respect…”

“Marius, îţi doresc ca toată viaţa să ai nevoie să parchezi pe locurile persoanelor cu dizabilităţi. Răspunsul tău denotă că eşti un mitocan şi un nesimţit. Drept care, cu prima ocazie când te văd, îţi dau o flegmă între ochi. Iar după aia, poţi să mă baţi până nu mai respir” e mesajul scris de un internaut, după ce a aflat de la Mihai Bendeac ce a făcut fostul dinamovist.

Un alt fan de-al juratului de la „iUmor” nu s-a putut abţine să nu se ia de faptul că Marius Niculae a şters comentariul lăsat la postarea actorului.

Ştefan, un internaut, a comentat faptul că fostul sportiv a şters mesajul pe care îl lăsase la postarea lui Mihai Bendeac. Sursa foto: Instagram
Ştefan, un internaut, a comentat faptul că fostul sportiv a şters mesajul pe care îl lăsase la postarea lui Mihai Bendeac. Sursa foto: Instagram

 

 

 

Citește și...