Regretatul “Didi” Prodan se răsuceşte în groapă! Dan Petrescu, ultimul de pe listă care l-a ”uitat”: ”Dacă pleci, pleci definitiv!” “Bursucul” i-a interzis să meargă la înmormântare

Publicat: 02/02/2018 | 13:58

Daniel Prodan s-a stins fulgerător, pe 16 noiembrie 2016, la doar 44 de ani. Fostul component al “Generaţiei de Aur” a murit cu o mare durere în suflet. De-a lungul vieţii, a fost umilit şi uitat incredibil de către oameni pe care îi considera “fraţi”. Din cauza lui Anton Doboş a avut cel mai mult de suferit. Însă fostul mare internaţional s-ar răsuci în mormânt dacă ar afla ce ar fi făcut Dan Petrescu, fostul coleg de la echipa naţională. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum i-ar fi interzis “Bursucul” colaboratorului său, Dumitru Stângaciu, să-l conducă pe ultimul drum pe cel poreclit “Didi”. (NU RATA: EXCLUSIV. Blestemul familiei Prodan: naşul său a fost trimis în judecată! Didi îi lăsase cu limbă de moarte să-i ajute familia!)

 

Dan Petrescu este cunoscut ca un personaj cu un caracter dificil. Este arhicunoscut faptul că persoanele cu care colaborează la echipele de club îl ştiu de frică şi nu ies din cuvântul său. Actualul antrenor al lui CFR Cluj este în mijlocul unei dezvălurii care-l pune într-o lumină proastă. Iar povestea îi aparţine unui fost colaborator, Dumitru Stângaciu, antrenor cu portarii cu care “Bursucul” a colaborat peste tot: Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Jinagsu Suning…

Moartea lui Didi Prodan i-a găsit pe Dan Petrescu şi pe Dumitru Stângaciu la formaţia arabă Al-Nasr, în calitate de principal, respectiv secund. ”Gonzo” ar fi vrut să vină la înmormântarea fostului său coleg de la Steaua, dar Petrescu i-a interzis: ”Dacă pleci, pleci definitiv!”. Adică l-ar fi dat afară de la echipă dacă ar fi îndrăznit să vină la Bucureşti şi să-şi conducă prietenul pe ultimul drum. Stângaciu era antrenor cu portarii şi, în mod normal, lipsa lui din peisajul echipei nu ar fi contat prea mult. (CITEŞTE ŞI: Au trecut 7 luni de la dispariţia fotbalistului. Soţia lui Marius Lăcătuş, despre jurământul făcut la mormânt: ”Din păcate, nu…”)

”Am trimis o coroană la înmormântare, dar nu este ca şi cum aş fi fost acolo. În plus, l-aş fi reprezentat şi pe Petrescu, care a fost coleg cu Didi la naţională. De asemenea, consider că este urât să te amesteci în deciziile de suflet alecuiva, lucru pe care Petrescu l-a făcut”, s-a confesat, mâhnit, ”Gonzo”, apropiaţilor. Între timp, drumurile celor doi s-au despărţit.

S-a certat cu Gică Popescu şi cu Bogdan Stelea

Nu este primul conflict al ”Bursucului” cu un fost coleg din “Generaţia de Aur”. Dan Petrescu ar fi stricat şi prietenia de-o viaţă care-l lega de Gică Popescu. În perioada detenţiei, ”Baciul” i-ar fi cerut ”Bursucului” o sumă de bani sub formă de împrumut (se vorbeşte despre 500.000 de euro). Petrescu i-a tăiat-o scurt: ”N-am!”. Replica l-a înfuriat teribil pe oltean. Între timp, relaţiile dintre cei doi colegi de cameră de la echipa naţională au reintrat în normal. (VEZI AICI: A trecut un an de la moartea lui Didi. Ce mesaj cutremurător a lăsat văduva la mormântul fostului fotbalist)

Dan Petrescu şi Bogdan Stelea au mutat munţii din loc împreună, la echipa naţională. Au colaborat, ultima oară, la Unirea Urziceni. Printre ciulinii Bărăganului, în calitate de antrenor, Petrescu i-a fost şef lui Stelea, care era încă jucător activ. Până într-o zi, când prietenia s-a făcut ţăndări. Martori oculari povestesc că ”Bursucul” s-ar fi dat la iubita lui”Arnold”. S-a ajuns la scandal, aproape la bătaie, iar portarul a fost trimis, pentru o vreme, la echipa a doua. În prezent, Petrescu şi Stelea nu-şi vorbesc.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...