Rona Hartner n-a stat pe gânduri și a aruncat bomba, în direct: ”Mă mărit!”

Publicat: 26/11/2018 | 17:00

Rona Hartner trăiește o poveste de dragoste ca-n filme și este pregătită să meargă în fața altarului alături de bărbatul iubit.

Rona Hartner și Dj HMJ se iubesc din luna aprilie a cestui an, iar acum artista este hotărâtă să meargă la altar alături de cel pe care îl iubește. Nu a mai avut răbdare, iar Rona Hartner a dat marea veste în direct, în platoul unei emisiuni tv. „Mă mărit”, a strigat tare şi răspicat cântăreaţa. (CITEȘTE ȘI: RONA HARTNER A RUPT PRIETENIA CU DANIEL IORDĂCHIOAIE DUPĂ EXPERIENȚA DE LA FERMA VEDETELOR)

Marele eveniment va avea loc în 2019. Evenimentul va fi organizat fie în România, fie în Franţa, acolo unde Rona a spus Da. În cazul în care vor hotărî să facă acest pas important peste hotare, ceremonia va avea loc pe o plajă. De asemenea, artista se gândește și la un copil. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e.”, a mai spus artista.

Rona Hartner a avut prima relație la 18 ani

Rona Hartner a vorbit despre viața intimă și a dezvăluit când a iubit pentru prima oară. Se întâmpla pe vremea când avea 18 ani și își amintește cu drag de acele momente, dar și de primul sărut. (VEZI ȘI: CINE ESTE BĂRBATUL CARE A FĂCUT-O PE RONA HARTNER SĂ SUFERE DIN DRAGOSTE CA UN CÂINE)

Prima relație am avut-o la 18 ani și pot să spun că a fost prima mea iubire, dar cred că am iubit cu și mai mare intensitate mai târziu. Cred că iubirea evoluează ca și noi. Avem o iubire matură, o iubire imatură în funcție de cum evoluăm și noi și bineînțeles îmi aduc aminte de prima iubire. 

Sunt genul de om care mă îndrăgostesc stil dragoste la prima vedere. Mi s-a întâmplat să văd pe cineva într-o seară și să spun direct că-l iubesc. Sunt foarte abonată la modelul „dragoste la prima vedere” ceea ce descumpănește complet un bărbat.

Eu sunt mai curajoasă, mai aventurieră și mi-am dat seama că bărbații sunt complet blocați de genul ăsta de atitudine. Așa că am renunțat la ea, dar în mod frecvent, dacă ar fi după mine, eu m-aș duce și aș declara dragostea unui bărbat, a declarat Rona Hartner. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)