Rona Hartner a rupt prietenia cu Daniel Iordăchioaie după experiența de la Ferma Vedetelor

Publicat: 18/05/2018 | 08:11

După ce s-a terminat „Ferma vedetelor”, Rona Hartner a rămas dezamăgită. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Vedeta a mărturisit că această experiență a marcat-o extrem de mult. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE BĂRBATUL CARE A FĂCUT-O PE RONA HARTNER SĂ SUFERE DIN DRAGOSTE CA UN CÂINE)

Rona Hartner nu se aștepta ca toți ceilalți concurenți să fie împotriva ei. Vedeta a mărturisit că nu a putut să lege prietenii cu nimeni însă a recunoscut că i-a avut pe câțiva concurenți la suflet.

„Când am ajuns acasă, mi-am dat seama că într-adevăr fusesem manipulată. Mie mi se spunea ceva și în spate se vorbea altceva. Eu credeam că eram o mare familie fericită de artiști, la țară.”, a mărturisit Rona Hartner pentru libertatea.ro. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Rona, trădată de Daniel Iordăchioaie

După experiența de la”Ferma vedetelor”, Rona Hartner a rămas cu sechele și nu se aștepta să fie trădată chiar și de partenerul ei de concurs, Daniel Iordăchioaie. (CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ LA „FERMA VEDETELOR”! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE RONA HARTNER A PLECAT DIN CONCURS: „CRED CĂ NU SE POATE PEDEAPSĂ MAI MARE”)

„Nu am să-i caut în niciun fel, iar cu Daniel eu nu am fost prietenă înainte de a intra în Fermă. El mi-a fost propus de cei de la producție pentru că amândoi cântam și am fi fost doi greierași care susuram pe acolo. Ideea este că acum după ce am văzut astea cu atât mai mult nu îmi mai este amic. De la Ferma vedetelor am plecat cu foarte mari sechele, m-am simțit foarte rău, dar nu-mi place să fiu victimă.”, a declarat Rona Hartner pentru libertatea.ro.

Citește și...