Rona Hartner tremură după a doua operație! De ce îi este teamă: ”Toți avem…”

Publicat: 17/04/2019 | 16:41

Rona Hartner a aflat că este bolnavă de cancer și, la scurt timp, a fost operate. Ba chiar de două ori. Vedetei îi este teamă, după a doua intervenție chirurgicală la care a fost supusă, să nu intre în depresie.

Rona Hartner a fost operată pentru cancer la colon şi va trebui să facă chimioterapie timp de şase luni.

„Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimio. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O să am din două în două săptămâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa, că este mai simplu. O să fie ceva ușor, pentru că este de prevenție. Eu sunt optimistă.

CITEȘTE ȘI: RONA HARTNER ARE CURAJ! CE ARE DE GÂND SĂ FACĂ DUPĂ OPERAȚIE! VESTEA DATA DE OANA ROMAN

Am luat această boală pe post de gripă. Eu îl privesc ca pe un virus de care organismul meu nu a ştiut să se apare. Daca vrea Dumnezeu să-mi dea zile. Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vreau să mă panichez. Toți avem o frică de moarte şi dacă acceptăm să scăpăm de această frica este normal”, a spus Rona Hartner, într-o emisiune TV.

CITEȘTE ȘI: RONA HARTNER N-A STAT PE GÂNDURI ȘI A ARUNCAT BOMBA, ÎN DIRECT: ”MĂ MĂRIT!”

Rona Hartner a prezimțit că va avea cancer

„De șase luni de zile ştiam că  voi scrie un status pe Facebook în  care voi scrie >  mă gândeam: >. După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl  dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu, și când colo, eu eram cea bolnavă”, a povestit Rona Hartner, la Antena Stars.

Citește și...