Roxana Ionescu, sărbători alături de „socrii” săi! Cum s-a îmbrăcat „Mama Natură” când a mers la părinţii lui Tinu Vadaicu

Publicat: 27/12/2017 | 19:54

"Mama Natură" şi iubitul ei au dus relaţia la un alt nivel. De Crăciun, Tinu Vadaicu a dus-o acasă la părinţii săi pe Roxana Ionescu. Mai mult, partenerul vedetei "a scăpat" pe internet o poză de album, care a făcut multe valuri printre prietenii celor doi.

Citeşte şi: Roxana Ionescu se pregăteşte să facă nunta?! Nu s-a mai ascuns şi a arătat tuturor ASTA

Tinu Vadaicu şi iubita lui au mers acasă la părinţii săi de Crăciun. Pentru vizita făcută „socrilor” ei, Roxana Ionescu nu a ales o ţinută simandicoasă, aşa cum obişnuieşte să facă la evenimentele publice. Astfel, ea s-a îmbrăcat într-o bluză neagră, cu un decolteu decent şi o pereche de pantaloni asortaţi. Iubitul vedetei a postat pe internet o imagine din care se poarte observa că „Mama Natură” e tare iubită de „socrii” săi, ea stând între cei doi când a fost făcută poza.

Pe lângă apropierea vedetei de părinţii lui Tinu Vadaicu, unii dintre prietenii cuplului au observat cât de mult seamănă acesta cu tatăl său. Poza de colecţie a fost făcută lângă bradul de Crăciun, iar atunci când a urcat-o pe o reţea de socializare, iubitul Roxanei Ionescu a pus un emoticon în formă de inimă roşie.

„Sărbători binecuvântate să aveţi!”, „Ce imagine frumoasă!! Şi tatăl seamăna din ce în ce mai mult cu fiul.„, „Frumoasă familie, să aveţi parte de sănătate, bucurii şi sărbatori fericite! sunt doar trei dintre mesajele strânse de fotografia de album.

Citește și...