Roxana Nemeş s-a schimbat la faţă când… Fostul iubit a ”atacat-o” în LOFT, iar noi am filmat momentul!

Publicat: 14/11/2017 | 00:00

Roxana Nemeş s-a iubit aproape doi ani cu un afacerist şi aveau planuri mari împreună. Când toată lumea se aştepta să îi vadă în faţa altarului, cei doi anunţau că au pus punct relaţiei, rămânând doar prieteni. (Citeşte AICI detalii exclusive despre despărţire). Dar iată că drumurile li s-au încrucişat din nou, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a fost, ca de obicei, pe fază.

După ce fiecare şi-a refăcut viaţa, afaceristul îndrăgostindu-se de Cori Grămescu – cea cunoscută în cercurile selecte drept „Regina fitness-ului” (VEZI AICI PRIMELE IMAGINI) –  iar Roxana punând ochii pe fiul unui patron de service, cei doi au mai dat nas în nas la diferite petreceri prin cluburile de fiţe din Capitală. (Citeşte şi: ”Periculoasa” Roxana Nemeş a făcut ravagii sâmbătă seară, la Mamaia! S-a ”năpustit” la LOFT asupra fostului iubit în timp ce era de mână cu actualul… Imediat după uluitoarea scenă din club, cântăreaţa l-a asediat pe Călin cu SMS-uri, iar CANCAN.ro vă dezvăluie ce conţineau mesajele!)

Aşa s-a întâmplat şi în weekendul care tocmai a trecut: cântăreaţa s-a întâlnit la Loft cu fostul iubit, care nu s-a putut abţine să nu o ”atace”, iar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat momentul. Atât blonda, cât şi fostul, nu erau însoţiţi de partenerii lor, iar în momentul când bărbatul a abordat-o, Roxana s-a schimbat la faţă şi nu a dat curs discuţiei, dar a continuat să-şi unduiască formele, chiar sub privirile fostului iubit.

Roxana Nemeş: ”Iubitul meu mă susţine tot timpul!”

Vedeta părea să fi trecut peste despărţirea de ex-ul şi se declara mai fericită ca niciodată, alături de noul ei iubit, Ionuţ Bîrsan. Cântăreaţa spunea că are alături de ea un bărbat care o susţine în carieră, iar faptul că acesta are un băieţel de patru ani şi jumătate nu pare să o deranjeze deloc, dimpotrivă.

”Iubitul meu mă susţine tot timpul! Vorbim despre căsătorie, despre un copil. Avem o relaţie serioasă. Acum mă simt foarte liniştită sufleteşte, iar acest lucru mă ajută să evoluez în carieră. Ne susţinem reciproc. Iubitul meu are un băieţel de patru ani şi jumătate. Este un copil foarte deştept şi frumos”, spunea Roxana Nemeş. (NU RATA, AICI: Călin e istorie! Roxana Nemeş iubeşte din nou! Cum arată iubitul artistei: ”El are un copil!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...