EXCLUSIV. ”Periculoasa” Roxana Nemeş a făcut ravagii sâmbătă seară, la Mamaia! S-a ”năpustit” la LOFT asupra fostului iubit în timp ce era de mână cu actualul… Imediat după uluitoarea scenă din club, cântăreaţa l-a asediat pe Călin Hagima cu SMS-uri, iar CANCAN.ro vă dezvăluie ce conţineau mesajele!

Publicat: 14/08/2017 | 00:00

Roxana Nemeş şi Călin Hagima s-au despărţit după o relaţie de aproape doi ani (Citeşte AICI detaliile exclusive), spre surprinderea apropiaţilor, care sperau că-I vor vedea în faţa altarului. Deşi au trecut mai bine de două luni de când cei doi şi-au refăcut vieţile, se pare că blondina nu l-a dat uitării pe fostul iubit, iar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă dezvăluie în exclusivitate cum a acţionat ”periculoasa” Roxana Nemeş la Mamaia!

Sâmbătă seara a avut loc o mega-petrecere la Loft, denumită “White Party“, unde toţi cei prezenţi au fost îmbrăcaţi în alb. (Vezi Aici în exclusiviate imagini LIVE de la eveniment) Printre cei care au luat parte la eveniment s-au numărat Călin Hagima, însoţit de gaşca lui de prieteni, şi Roxana,care a venit împreună noul ei iubit, Ionuţ Bîrsan. 

Deşi are o relaţie în acest moment, se pare că blondina nu este împăcată cu gândul că s-a despărţit de Călin. Potrivit surselor noastre bine informate, blonda s-a ”năpustit” asupra fostului iubit în timp ce era de mână cu actualul. După ce s-au salutat politicos, Roxana ar fi căutat pretexte să petreacă cât mai mult timp în preajma lui, a venit la el la masă şi a insistat să bea toţi trei un pahar.

Imediat după uluitoarea scenă din club, cântăreaţa l-a asediat pe milionar cu SMS-uri, chiar “sub nasul“ partenerului ei. Roxana i-ar fi scris toată noaptea şi l-a implorat pe afacerist să se împace cu ea, deoarece şi-ar fi dat seama că încă îl mai iubeşte, însă bărbatul nu mai vrea sub nici o formă să mai aibă vreo legătură amoroasă cu ea. (La o lună de la despărţirea de fosta, afaceristul s-a sărutat cu… Primele imagini! A înlocuit-o pe Roxana Nemeş cu… ”Regina fitnessului”!)

Roxana Nemeş şi Călin Hagima s-au iubit aproape doi ani. Artista a început relaţia cu milionarul după o despărţire cu scandal de Radu Groza, cu care se iubise timp de cinci ani. „Da, e adevărat. Nu mai suntem împreună. Ne-am despărţit într-un mod elegant, discret. Rămânem prieteni, însă nu iubiţi”, a declarat recent Călin Hagima, fostul iubit al Roxanei Nemeş, pentru CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România.

Citește și...