S-a filmat masturbându-se pentru ZĂVO, iar acum…Celebrul ”Uigabal” e favorit să pună laba pe postul de viceprimar al Capitalei!

Publicat: 29/06/2016 | 23:37

Închideţi băile din primărie şi deconectaţi toate camerele de supraveghere din incintă, că iese jale! Montaţi automate cu şerveţele si ulei din metru în metru, că e de groasa: Tudy e în cărti să ajungă viceprimar!

Viceprimarul care face. E drept că-şi face mai mult lui…

Când Tudy a intrat în politică, în 2008, puţini se gândeau că ar putea ajunge consilier general sau, mai grav, viceprimar. Când, în 2011, a apărut filmuleţul în care Tudor Ionescu (zis Tudy) se masturba cu foc la baie şi îi explica Oanei Zăvoranu că gestul strangulării ciclopului îi este dedicat, numărul celor care îi mai dădeau un viitor politic lui Tudy se redusese şi mai mult, tinzând vertiginos spre 0.

Dar cum în politica românească frecatul mentei (şi nu numai) este o virtute, ALDE îl propune insistent zilele acestea viceprimar pe micul ”Uigabal” (a nu se citi cuvântul invers, Doamne fereşte!), aşa că votul de săptămâna viitoare din Consiliul General l-ar putea face pe Tudy mâna dreaptă a primarului Gabi Firea. Mă rog, poate c-a fost o exprimare nefericită. Adjunctul ei, poftiţi, pentru că toate sursele se jură că Tudor Ionescu e viitorul viceprimar al capitalei.

Ca să ajungă cineva în politică, Tudy a luat pila-n mână. Pila Tăriceanu.

Tudy a fost deja votat consilier general, candidând pe listele celebrului partid ALDE. Conform presei, succesul lui Tudy nu se datorează doar faptului că a demonstrat că e genul care pune mâna (dreaptă) la treabă, atunci când situaţia o cere, ci şi relaţiei de rudenie cu preşedintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu. Fost coleg de facultate cu tatăl lui Tudy, Tăriceanu este şi naşul de botez al ăstuia mic.

Păi bine, bre, nea Tăricene, nu l-ai învăţat şi matale pe finuţ că, dacă vrea să nu apară înregistrarea în presă, trebuie mai întâi să le ia de nevastă, şi abia apoi să le trimită filmuleţe în care dă autografe pe faianţă?

Citește și...