S-a operat de colecist, iar acum se afla in convalescenta! Moculescu e nevoit sa spuna adio… Nu e vorba despre mancare!

Publicat: 26/07/2014 | 00:14
S-a operat de colecist, iar acum se afla in convalescenta! Moculescu e nevoit sa spuna adio… Nu e vorba despre mancare!

La inceputul acestui an, maestrul Horia Moculescu a fost operat de urgenta, fiindu-i scos colecistul. Interventia a fost una reusita, iar artistul, desi se simte bine, inca se afla intr-o perioada de convalescenta care ii incurca planurile.

In luna ianuarie, Horia Moculescu a ajuns de urgenta la spital, acuzand dureri abdominale. Medicii au decoperit ca avea probleme cu fierea si au decis sa-l opereze, iar interventia a durat 45 de minute si a decurs perfect. Acum, la mai bine de jumatate de an de la operatie, maestrul Horia Moculescu se simte foarte bine, insa are mare grija de sanatatea sa.

Horia Moculescu a trecut cu bine de operatie de colecistita
Horia Moculescu a trecut cu bine de operatie de colecistita

I-ar placea sa plece in vacanta, insa nu risca nimic, asa ca se linge pe bot, vara aceasta: „Eu sunt inca in covalescenta, nu plec in vacanta. Stau acasa la mine, este foarte bine”, a declarat Horia Moculescu, pentru CANCAN.ro.


Totusi, va petrece trei zile de vis la Amara

horia moculescu

Inca de acum zece ani, Horia Moculescu face parte din juriul Festivalului de la Amara si nu va lipsi nici in acest an. Astfel, in perioada 1-3 august, maestrul va asculta tinere talente. Mai mult decat atat, inca din anii ’70, Horia Moculescu este presedintele festivalului de la Focsani, Florentin del Mar. „Este cel mai longeviv festival din tara noastra. Este mai batran cu un an decat Festivalul de la Mamaia. Oamenii au incredere sa vina pentru ca stiu ca festivalul este unul corect. Aici nu exista pile si nepotisme”, ne-a mai spus artistul.

 

CITESTE SI

Horia Moculescu a fost operat miercuri dimineaţă! Anuntul facut de medici

L-au diagnosticat pe Horia Moculescu! Motivul REAL pentru care a ajuns sa fie internat in spital

Horia Moculescu a vorbit despre moartea fiului sau! Vei ramane uimit cand vei afla cum a trecut peste acest moment!


In anii trecuti, era nelipsit de pe Litoral

Horia Moculescu este unul dintre cei mai mari compozitori din Romania
Horia Moculescu este unul dintre cei mai mari compozitori din Romania

 Horia Moculescu e un impatimit al iesirilor din Bucuresti, iar toate verile si le-a petrecut pe litoralul romanesc, acolo unde este si client fidel al teraselor si al restaurantelor cu specific pescaresc. Numai ca, acum, este nevoie sa spuna pas, din cauza problemelor de sanatate, fapt care nu-i convine deloc.

 

F. Coman

Citește și...